bow chicka wow wow

Första dagen på sportlovet men känns mer som en vanlig vecka för mig eftersom jag kommer jobba nästan hela sprotlovet. Men det känns ganska lugnt eftersom det är jag själv som bestämt mig för det plus att jag tjänar lite cash! När jag kommer hem efter en dag på salongen brukar jag ärligt talat stupa i sängen och inte ens orka lyfta mina ögonlock förrän efter en god natts sömn men så är inte fallet idag. Jag är sådär jobbigt rastlös, mitt rum behöver städas och jag har lite plugg kvar att göra men fyfan vad tråkigt, det finns inte i min värld just nu att jag tänker göra något av det. Nej det jag verkligen skulle vilja göra just nu är att träffa min frida, sitta och röka och prata om allt mellan himmel och jord.
Jaja eftersom hon inte är här just nu och inga cigg har jag heller så tänkte jag bädda ner mig i sängen och börja på en spännande deckare istället, det är bästa medicinen mot rastlöshet, läsa deckare!
Adios amigos


Herre min gud!


-


rock 'n roll

Städspellistan är på och jag är redo! Fit for fight. Nu kör vi på garderobsränsning! 1,2,3, go!


beautiful saturday

Igår jobbade jag från 9-2 sen blev det en liten tripp till liljeholmstorget för att fixa lite ärenden. Åkte hem och deckade framför oth sen var det dags att duscha och göra sig iordning för kvällen. Mötte upp issa vid medis för ett glas vin men det slutade med några fler. Haha den där tjejen kan verkligen få en att skratta, hon ringde mig när jag var påväg in och sa något så jäkla roligt så jag började gapskratta och jag lovar att varenda person i den tunnelbanevagnen vände sig mot mig. Jaja bara för att dem inte har en så rolig kompis som dessutom är polack! Haha.
Kvällen var iaf jätte mysig och rolig! Och snart ska jag börja göra mig iordning för en söndagsfika med lilla fridis! Sweet bananas. Puss


-


that's a goal

Klickade nyss hem två snygga bikinis som jag banne mig ska passa i till sommaren kommer. Så det blir mitt mål att gå upp ett par kilo för dem ska sitta perfekt. Har en 200g chokladkaka bredvid mig och en semla som väntar, lovar att allt ska vara slut vid kvällens slut!


when you feel like giving up, remember why you held on so long in the first place

Skönt med fredag och skönt med lov!! Har haft en ganska slapp dag, började 12 med frisörlektion. Men jag och issa drog efter rasten och käkade lunch på kungshallarna vilket var jätte mysigt! Efter det drog jag och solade sen kom jag hem och tog en fika med mami och dadi. Och nu ligger jag här i sängen och inte tänker jag resa på mig på ett bra tag iaf. Den här dagen har varit pain, visst det är skönt med träningsvärk, jag till och med gillar träningsvärk. Men någon måtta får det vara! Jag ber till gud att det värsta har lagt sig tills imorgon för annars vet jag inte hur jag kommer kunna jobba. Jaja det återstår att se. Nu ska jag pyssla lite med min header som jag knappt har börjat med och sen får jag se vad som händer. Tror det blir en lugn fredagkväll men det är alltid skönt!


har han alltid varit såhär snygg?


It's friday bitches!

Jag visste inte att man kunde ha såhär kraftig träningsvärk. Har vaknat till och från under hela natten, varje gång jag skulle vända mig från den ena sidan till den andra stramade det till i magmusklerna som fick mig att vakna. Nu har jag precis slukat min favorit frukost, amerikanska pannkakor med lönnsirap och scrumble eggs (hur det nu stavas) och en kopp kaffe och ett glas blodapelsin juice på det! Nej nu fick jag hemskt brottom ser jag, måste rusa! Puss

i want them all!


Off we go

Herre min gud vilket jobbigt men roligt pass jag körde idag! Man skulle stå på en stor gummiboll, eller det var en halv gummiboll med en hård platta under som man skulle stå och balansera på. Jag är glad att jag lever och inte har brutit några ben i alla fall för det där var inte lätt asså! Nu ska jag spola upp ett bad och bara ta det lugnt över att allt jäkla plugg är över. Juste, hade ju mutligt prov idag på morgonen och det gick faktiskt riktgit bra. Jag fick VG så jag är nöjd plus att jag hade betygssnack i religion där jag låg på ett solklart MVG så nu är jag jätte glad! Känns skönt att alla ansträngningar i alla fall gett reslutat. Ha en trevlig kväll pluttisar, nu ska jag lägga mig och sova i badet.

After rain comes sunshine

Sitter i sängen och smuttar på mitt kaffe i lugn och ro, är helt påklädd, sminkad, har ätit frukost, läst tidningen och pluggat. God jag älskar verkligen att vara ute i god tid. Tänkte chilla lite framför datorn innan jag börjar röra mig mot skolan. Idag har vi historiaprov, muntligt. Har bara gjort nationellaproven muntligt så vi får se hur detta slutar, nu känns det hyfsat bra men det brukar alltid gå bättre om man är lite nervös right?
Efter skolan ska jag åka till min kära morfar, vi ska fika och catch up on everything. Sedan blir det att skynda sig hem och byta om, slänga i sig lite mat för jag har ett pass kl 6. Idag blir det core, blir första gången för mig så jag hoppas det är roligt! Bjuder på en jätte mysig låt idag, enjoy!


jag måste vart galen som nyss blivit bedragen och som tänkte på lagen, men jag tänkte på jag:et

Alltså jag är helt död, jag menar det verkligen, helt jävla slut. Mamma förhörde mig precis på historian och här har ni tjejen med koll! Känner mig någorlunda förberedd för imorgon men skönt att jag börjar kvart i 11, då hinner jag med lite morgonplugg. Nu har jag använt de sista krafterna jag har för att skriva detta inlägg, ska bädda ner mig och kolla på senaste avsnittet av one tree hill!


workout

Sitter och smaskar på lite nötter innan jag ska ge mig ut i kylan för ett spinningpass! Skönt att ta en liten paus från plugget och bara pumpa ut sig totalt. Hämtade även ut ett paket från HM idag, däri låg ett par svarta byxor med ganska balla detaljer på. Dem satt helt perfekt, även fast dem inte var jätte billiga tänker jag behålla dem. Förstår inte hur dem tänker bara. Jag har väldigt smala ben och smal midja, haha hela jag är smal! Men ändå satt dem perfekt i benen och över rumpan men i midjan satt dem seriöst som en rockring... Jag hade kunnat få plats med en tjockaste harry potter boken mellan mig och byxorna. Undrar hur den personen ser ut som dem mätte byxorna efter.
Jaja nu ska jag börja göra mig iordning, TTYL

Bilden är inte den bästa men satan vad snygga dem är, ni får spana in dem på mig sen ist!


It's the little things you do that makes me fall a little harder

Sitter i skolan med issapissa, har gjort nada idag för jag har så sjukt svårt att koncentrera mig när jag är i skolan. Men vi slutar om 45 min så jag tänkte kolla runt bland lite bloggar sålänge, bästa sättet att fördriva tiden på! När vi slutat ska jag ta en sväng förbi liljeholmstorget, ska leta efter färg till kläder för jag ska färga ett par byxor svarta. Tror det kommer bli skit snyggt! Ska även svänga förbi hälsokostaffären och köpa lite mer grönt te och betakarotentabletter, solen börjar titta fram mer och mer så jag tänker ta varje chans jag får till att bli brun!
Nej nu ska jag fortsätta låtsas göra något nyttigt! Puss

damn it

Fan, nu har jag fastnat på Cimons blogg där han har livemöte... Jag kan ju säga hejdå till resten av plugget ikväll iaf. Men bra ögongodis har jag!


We'll kill ourselves to find freedom, you'll kill yourself to find anything at all

Sitter mitt uppe i hitoria plugget, håller just på att ta mig igenom kapitlet folkmord. Hur fan kan man vara så grym? Och det är inte så att det har hänt en gång, det verkar ju vara människoslakt var och varannat år... Efter jag pluggat klart tänkte jag hoppa in i duschen sen ska jag rensa ur min garderob, köpte lite nya kläder idag efter skolan och nu får det verkligen inte plats. Det roliga är bara att jag inte kan ge kläderna jag växt ur till min lillasyrra längre, för hon är nämligen både längre och väger mer än mig. Hur gick det till plutten?
Hoppas ni får en bra kväll locos!


thank god, i love you!

Gud måste verkligen vara på min sida idag, det nya avsittnet av pretty little liars har kommit ut!! Så plugget och allt annat som behöver göras får vänta, ska ta min kopp med kaffe och krypa upp i sängen för 40 minuters hypnos.
Måste bara tillägga att jag älskar att vara singel just nu! Puss

if you really want something dont be so impatient, relax and wait for the chance of grabbing it

Nu när rummet är städat och mitt plugg för dagen är avklarat tänkte jag testa på att göra en header till min blogg. Har nada insperation för sånt här men det kan väl inte bli mer än katastrof? Om den blir lyckad kommer den säkert upp på bloggen ikväll!


rock it, pop it, love it

Det blev ingen powernap, efter middagen kände jag mig som en ny människa så högg in på religionsuppgiften direkt. Nu är den inskickad och klar! Har glömt bort känslan när man sitter och kämpar med en uppgift sen skickar man in den med ett leende på läpparna för att den blev så jäkla bra, får hoppas att jag får lika bra betyg som en av mina duktiga vänner fick!
Nu tänkte jag unna mig en kopp te och plocka in halva min garderob som lyckats hamna på min fotölj igen. Förstår inte hur den bär sig åt, spottar den ut kläderna eller? Jag är iaf heelt oskyldig...


if you never chase your dreams you'll never catch them

Gud jag är verkligen helt slut! Vet inte om jag vågar ta en powernap innan middagen för jag har massor med plugg att göra ikväll. Antingen tycker jag powernaps funktar utmärkt men ibland känns det som någon proppat in gröt i öronen på mig. Eftersom min "sjukkänsla" börjar bli värre kanske det är smart att bli av med plugget så tidigt som möjligt så att det sedan kan bli en tidigt läggdags. Sounds like a plan tycker jag, så får det bli!
TTYL

-


-


Elsas värld

Klickade hem andra delen i Elsa triologin för några dagar sedan. Fick låna första delen av min kära frida och herrejäklar vad bra den var! Kunde knappt lägga ifrån mig den, låg och läste den långt in på nätterna. Ska skynda mig att läsa klart P.S I love you som jag redan läst en gång innan, sen ska jag hugga in på del två!
Dagen har varit ganska lugn, blev klar med min naturuppgift och har även skrivit klart religionen nu. Känner mig 1578 kg lättare! Sitter och lyssnar på Wakey!Wakey! men ska snart släpa mig ut till soffan där jag ska kolla på en brittisk kriminalserie med la famila! Imorgon blir det jobb och med andra ord cash i plånkan. Ha en bra kväll, puss


Collide

Nejnejnej, jag håller på att bli S J U K! Detta händer ju bara inte... Fast det kanske beror på att jag var uppe nästan 24 timmar i streck igår, våra gäster gick vid 2 tiden och jag somnade inte förrän 3. Så är det säkert, det tänker jag fortsätta intala mig själv iaf, att jag bara är utmattad. Ska dricka mitt förmiddagskaffe och arbeta av lite plugg sen ska jag krypa ner under mitt duntäcke med min mysiga hoodtröja från alperna och kolla på en hela säsong av oth. Det är det bästa med att vara "sjuk", då kan jag kolla hur många avsnitt jag vill utan dåligt samvete!
För hålla tummarna för att jag inte mår sämre imorgon för då ska jag sola med en kompis och på onsdag och torsdaga ska jag träna, hoppas verkligen ni håller alla tummar ni har också!
Heido amigos

-


-


-


Normally I try to run and I might even want to hide, 'Cause I never knew what I wanted 'til I looked into your eyes

Jag som är van att spendera flera timmar i min säng framför one tree hill har verkligen inte suttit ens 5 min idag. Jobbade från 9-2 sen gick jag hem för att klä på mig lite mer eftersom den nya istiden verkar vara påväg, herre min gud vad kallt det var imorse!! Efter jag hade ätit en macka i all hast och plockat på mig några extra lager kläder drog jag ner till gymmet. När jag kom hem var det bara att sätta sig och plugga direkt, nu är mvg uppgifterna i natur klara iaf! Sweet.
Sen var det bara att byta om och sminka sig för snart kommer våra gäster. Later

The light in the dark

Har precis gjort en liten drink till mig själv, malibu och juice min favorit! Det drack jag och camilla alltid i österike för att tagga till, usch nu fick jag en våg med ångest över mig. Dem kommer som en jäkla kalldusch ibland.
Det är ju iaf fredag så något måste jag unna mig med eftersom det inte blir någon utgång för mig varken ikväll eller imorgon, ska jobba, träna och sitta inne med mina älskade skolböcker! Vart i helvete kommer allt plugg ifrån? Jag ska aldrig någonsin mer vara borta en hel vecka från skolan, det här är pain.
Talk to you later, nu ska jag smutta på min driiink!

den här ska gå på repeat hos mig hela kvällen!


fucking perfect


We only have one life to live, so you better make the best of it

Fyfan vilken matkoma jag hamnat i, jag lovar att jag aldrig ska äta en till äggmacka i heela mitt liv! Samhällsuppgiften är äntligen klar, usch det är den tråkigaste uppgift jag någonsin gjort. Nu ska allt bara klistras in i en powerpoint, sparar det roligaste till sist såklart! Nu tänkte jag borsta tänderna och lägga mig och läsa min bok, börjar 12 imorgon så kan ligga och läsa halva natten. Får se hur länge mina ögon vill hålla sig öppna bara, dem är redan halvstängda. Sleep tight guys!

When you're happy like a fool let it take you over, when everything is out you gotta take it in

Myskläder Check!
Kaffe Check!
Choklad Check!
Bra musik Check!
Sminket borttaget Check!

Oh yes jag är redo för att hugga tag i plugget!


 


I’m single and you’re have to be freaking awesome to change that

Jag är helt d ö d i hela kroppen. Har tagit en skön dusch och fyllt på min mage, har varit hungrig hela tiden enda sen vi kom hem från alperna. Ska bädda ner mig under täcket och njuta av det nya avsnittet av oth, finns det något bättre sett att avsluta dagen på?


Superwoman

Har precis kladdat på lite färg på brynen som var så ljusa efter alla dagar i solen så dem knappt syntes. Nu är det iaf hej pizza bagare! Nej så illa var det inte men färgen fastnar alltid lite i huden vilket gör färgen 10 ggr starkare...
Nu är det bara 1,5 timmar kvar tills mitt pass ska börja, ska packa gymväskan och börja laga lite middag. Herre min gud vad taggad jag är för träning idag, jag ska pumpa hur mig helt och hållet!
Hörs sen hurtbullar!

Take me back

Min mage skriker efter mat och min hjärna protesterar mot allt plugg... Ska göra mig en äggmacka med kaviar och koka lite nudlar, muuums vad gott! Sen blir det en power walk i det icke soliga vädret, min vän väderguden kanske vaknade på fel sida..


If it's a broken part replace it, If it's a broken arm then brace it, If it's a broken heart then face it

Ledig idag, hur skönt som helst. Sitter i min säng med en kopp kaffe och lyssnar på min myspyslista! Dem håller på att bygga om i lägenheten bredvid och varje gång dem börjar borra och banka flyger min syrras kanin minst en halvmeter så hon får sitta inne i mitt rum där det inte låter lika mycket. Kollade ett avsnitt one tree hill imorse och då sa hon sig för första gången ner och myste verkligen ner sig, tjejen gillar oth, thats my girl!
Nu ska jag kolla på en film om genetik för att kunna göra mvg uppgiften på naturkunskapen sen ska jag göra klart min powerpoint i samhällskunskap. Just nu tackar jag gud för kaffe och musik så jag klarar dagen! TTYL

-


Cowboy & Indianer

Vilken underbar kväll jag haft! Ska mysa ner mig i sängen med en kopp jordgubbste och kolla på nya avsnittet av pretty little liars. Kom nyss hem från en produktkväll vi hade med salongen, fick välja tre gratis produkter i slutet på kvällen! Hur bra som helst, jag klagar inte iaf.
Imorgon är det studiedag vilket betyder pluggdag för mig eftersom jag har ett berg som är lika högt som mig. Men ska bli skönt att kunna beta av den i lugn och ro. Ska även planera in en promenad så jag hoppas det blir sol! Men väderguden gillar mig så det blir det nog. Vi hade soligt i en hel vecka när vi var i alperna och runt 15 i solen, nu är det mulet och snöar. Haha! Kan inte låta bli att tycka lite synd om stackarna som är där nu men tackar verkligen gud att det inte var våran vecka.
Nu ropar avsnittnet på mig, det börjar bli riktigt spännande! Puss

-


-


Heey, Hey baby! Ooh Aah

Nu har jag varit ute och träffat min therese! Är genast på mycket bättre humör. Men helvete vad kallt det är ute, tror jag fått köldskador i ansiktet ärligt talat...
Ska vara nyttig och proppa i mig lite vitaminer, ska skala min blodapelsin muums medan jag ska kolla på Sherlock holmes. Ingen aning om hur mannen stavar sitt namn men you know what I mean!

-


-


alla <3 dag


I got way to attached to you

Jag försöker verkligen till det yttersta, med all min energi försöker jag koncentrera mig. Men det går inte! Alltså det går verkligen inte!! Jag kan inte plugga längre, så är det bara.
Smsade therese för en liten stund sen och frågade om hon hade lust för en promenad, hoppas hon säger ja för jag behöver frisk luft och en liten liten cigg. På onsdag har vi tydligen studiedag så går bara tre dagar den här veckan, skönt. Ska försöka anstränga mig så jag inte klättrar på väggarna. Bokade in ett av mina favorit pass på onsdag också, ska bli skönt att springa av alla myror i benen. Det känns verkligen skit konstigt att ha åkt bräda varje dag i en vecka och nu har jag inte tränat på två eller tre dagar, om det inte hade varit sjuttioelva minus och ett halvt isberg på gatan hade jag gått ut på en power walk.
Även fast jag vet att jag kommer få jätte dåligt samvete ska jag kolla ännu ett oth avsnitt för med den här pluggtakten kommer jag aldrig bli klar...


-


-


Disco Pogo

Nu ska jag dansa runt till tysk after ski musik medan jag lagar världens godaste middag till min familj! Nu börjar jag känna mig levande igen, hörs sen!

Die Atzen Frauenarzt & Manny Marc – Disco Pogo - Atzen Musik Mix

Most of our life is a series of images.They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens,and we know that this instant is more than a fleeting image.We know that this moment,every part of it,will live on forever

Kom precis hem från en uppfriskande promenad i det otroligt härliga vädret!
Min ångest som jag haft enda sedan vi lämnade Sölden igår börjar släppa sakta men säkert, fyfan vad det är pain att komma hem efter en så underbar vecka. Imorse åkte min syrra tillbaka till England också och det slutade med att båda började gråta. Usch jag känner mig helt tung i hela kroppen, har feting ångest över att vara hemma igen men vi har massor med blider och ännu fler minnen! Nästa år ska vi åka tillbaka till samma ställe och då kanske vi stannar två veckor ist.

Nu ska jag hålla humöret uppe och fixa lite lunch sen ska jag lyssna på all musik från after skin medan jag packar upp alla väskor och städar mitt rum.
TTYL

 


Ses i backarna!

Nu drar jag, goodby my lovers!


People who don't know what the fuck they're doing shouldn't stand in the way of people who do

Jag är så otroligt trött, får verkligen anstränga mig för att ögonen inte ska stänga sig! Sitter och gäspar med en kopp kaffe, måste lämna in två inlämningar i historia och religion innan vi åker imorgon, kul verkligen!
Ska börja på båda i alla fall sen kan jag krypa under täcket och sova ett tag med gott samvete! TTYL

-


don't dream, it's over


Oh. My. God.

Jag dör verkligen för den massagen jag fick idag, nu är både jag och min kropp redo för en veckas brädåkning i alperna! Ikväll ska jag bara njuta av att min kära storasyster är hemma från England, hon ska nämligen åka med oss till alperna. Vi ska inte göra något speciellt, bara umgås och catch up.
Imorgon åker min sovmorgon i sjön eftersom vi har smink på förmiddagen men förra fredagen var fruktansvärt rolig så jag klagar inte direkt! Nu ska jag ta en dusch för jag luktar typ jenka, tuggummit ni vet. Det är massageoljan som luktar så skumt... Have a nice night


Min fina syster och hennes pojkvän


the war has began bitch


happy!

Har precis laddat hem senaste oth avsnittet så jag ska sätta mig med min kopp kaffe och skratta och gråta igenom hela avsnittet! Efter det ska jag packa väskan för ett träningspass på gymmet, skönt!


you are my stupid story


-


RSS 2.0