hårmassage

Efter en ganska seg dag blev den genast ljusare! Har precis fått världens bästa hårmassage av mitt hjärta. Vi släckte ner i schamponeringen och satte på lugn musik, det var oslagbart. Känner mig helt tung i huvudet men ändå 100 kilo lättare. Hårmassage är nästan bättre än sex, men bara nästan...

Slutar om en timma eller två och då blir det en fika med morfar sen ska jag hem och bädda ner mig i sängen framför ännu en film. Känns som det enda jag gjort de senaste dagarna är att kolla på film, men har en hela lista hemma med filmer jag måste pricka av!
Igår blev det Remember the Titans och det blev nästan en ny favorit. Så tuung!








never say never

you never have any garantees but you have a trust


killer music











it's gonna be blood

I have been patient for so long


stand your ground and fight

Ska städa lite i mitt rum innan middagen sen kör jag en repris på filmen igen. Lovar att jag kommer se den minst varje dag och jag kommer aldrig tröttna.

För övrigt har jag haft en underbar helg med underbart folk och roliga händelser!
Vi hörs latero för jag orkar inte fastna framför datorn ännu en gång idag.


im in love

 


happyface

Har ni någon gång känt att allt verkligen går som det ska? Det finns inte en enda liten sak man kan klaga på eller störa sig på utan allt är verkligen perfekt hur man än vänder och vrider på det? Det är klart ni har känt så. Annars tycker jag synd om er för det är en undrbar känsla. Idag har jag iaf en sån dag, är på det bästa topphumöret man kan vara på!!
Så nu när jag ändå har så mycket positiv energi hade jag tänkt lägga ner det på mitt plugg. Får vi se om jag är lika glad om några timmar då... PUUSSSI

lovelovelove


the greatest movie


normala människor


you make me so happy


a sunny cold day

Har haft en riktigt skön dag, mötte upp Lindis en stund innan skolan och hade chill svenska. Slutade klockan 11 och svängde förbi jobbet för att köpa mitt älskade mousse som hade tagit slut. Så nu är mina bra hårdagar tillbaka, finally! Hade tänkt göra lite övningar och sedan dra på mig gympaskorna och ett par solisar för en powerwalk. Tror inte mina ben kommer må särskilt bra imorgon eftersom jag har träningsvärk sen igår men dem får ta och vänja sig!


I want the truth

There might have been a time
And I would give myself away
Once upon a time I didn't give a damn
But now, here we are so what do you want from me

Just don't give up I'm workin it out
Please don't give in, I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
What do you want from me


ready for a powerwalk? oh yes


vad är det för fel på sverige?

Det här är ju sjukt, tycker vädret seriöst att vi behöver mer snö? Igår var det ju vår så det bara skrek om det. När jag vaknade imorese planderade jag min dag med en lång promenad i solen så jag kunde inviga mina nya solisar, det gick ju åt helvete med den idéen... Men tro inte att lite snö kan stoppa mig, jag drar på mig vinterjackan och gummistövlar sen är jag fit for fight!
Latero amigos


peace

jag vet inte hur jag ska förklara med ord hur mycket du betyder för mig. När jag är med dig får du mig alltid att skratta, du gör mig helt varm inombords och när jag får dig att skratta är den bästa känslan, för då vet jag att jag gör dig glad. När jag vaknar upp en mörk och trist dag men sen ringer du eller skickar ett sms, det är som att se en soluppgång - då blir hela min dag ljusare.

Jag älskar dig Sara Bassari Johansson.
Du är min allra bästa vän


i wont let you down

 


man kan alltid drömma

Sitter i sängen och målar naglarna och plötsligt får jag en fråga från en kille på msn. Inte vilken fråga som helst. Jag älskar vampyrer, är helt förälskad i allt dem gör. Någon som kan göra mig till en?


the summerlist


Mina och Lindas planer för sommaren, nu köör vi!

Grönan
Morgon promenader
Bo hos varandra flera dagar i rad
Orsa
Sola&bada
Se positivt på saker
Klara skolan, få bra betyg
Tälta (tveksamt med tanke på hur mörkrädda vi är och hur mycket skönare sängen är menmen..)
Vända på dygnet
Festa
Träna
Linda fylla 18
Smaka alla glassorter
Brasiliansk vaxning
Träffa nya människor
Basta&bada
Grillkvällar 
Inte vara beroende av data och mobil
Njuta av livet
Linda bli smal, Natalie gå upp 5kg
Jobba
Nattbada
Få nya kontakter
Bio
Åka tåg (äventyr)
Flippade saker, skiter i konsekvenser!!!!!
Ta massor med bilder!
Bli kompis med någon som har bil!
Åka ut på sjön
Sola in en tatuering med varandras namn
Bli brunare än Viktor


happy moment

 



sunny

Solen är verkligen den bästa terapin som finns. Idag har jag haft hur skön dag som helst, inga tider att passa utan bara glida med. Har hunnit träna lite, tagit en lång promenad, städat mitt rum och snart är det dags för lite plugg. Man blir så glad när solen skiner, tog en långpromenad idag och när jag kom hem kände jag mig som en helt ny människa. Alla onödiga tankar och konstiga känslor om saker och ting var som bortblåsta. Så en promenad om dagen är bra för magen!




så orättvist

Hade världens blogglust nyss, precis innan jag skulle böjra skriva ett inlägg klickade jag in på en blogg för att kolla upp en tatuering jag ska göra. Tjejen som har tatueringen är tjejen jag ser upp till. Nu sitter jag här helt tårögd med igen lust att blogga alls, bara ont i magen. Hur kan livet vara så orättvist?

it's gonna be

It's gonna be great
It's gonna be more then I can take
It's gonna be free
It's gonna be real
It's gonna change everything I feel
It's gonna be sad
It's gonna be true
It's gonna be your the one to do
It's gonna be hard
It's gonna be stuff
It's gonna be more then just enough
It's gonna be
love


faail!

Så roligt att jag har gått runt och släpat på en 5kilos väska hela dagen propp full med kläder. Vem är så dum och gör det? Jag, Sara, Adam och Korosh skulle på en modellfotografering efter skolan och vi skulle ta med oss tre olika outfits. Vi visste att man var tvungen att vara över 18 men vi hade tagit med oss underskrift av målsman och trodde det skulle funka. Tror ni vi kom in? Nej.
Men stora pojken adam blev sminkad och fotograferad så jag hoppas verkligen att hans bilder blev fina! Har packat min väska för imorgon när jag ska sova hos min tjej igen! Vi ska på bio med Garpi och Jeppe, ska bli lovely. Nu ska jag bädda ner mig under täcket och sätta på ett avsnitt av Merlin, plugg står tyvärr inte på listan idag...

you know i love you


dotdotdot

When you want it the most there's no easy way out


this is what i call love

Jason Derulo – Encore


are you afraid?



I know your type
Boy, you're dangerous
You're that guy I'd be stupid to trust
But just one night couldn't be so wrong
You make me wanna lose control


hos lindis

Här sitter jag och pillar mig i näsan i Lindas säng. Jag skoja bara, riktigt så illa är det inte... Sitter framför datorn medan tjejen sminkar sig. Vi drog lite tidigare från skolan idag eftersom jag läser min grymt dåliga bok bättre hemma än i ett pratigt klassrum. Om ett tag ska vi nog dra över till Garpen och efter det ska vi hem till Jeppe och umgås lite innan matchen.
Idag är jag verkligen en zombie, fan vad dåligt jag sov inatt... Får hoppas på några timmars extra sömn inatt!


good girls go bad!

Sista åkdagen idag... Lite deppigt var det att säga hejdå till backarna men jäklar vad bra vi åkte. Vi hade toppen väder hela dagen med strålande sol och helt vindstilla. Varje åk kändes som ett dunderåk, jag och Linda bara swishade ner för backarna medan alla andra töntar låg med skidor åt alla håll helt snöiga. Hoho taskig jag känner mig, det är synd om dem. Jag är glad över att jag kan åka iaf! Somnade direkt när vi kom hem, var helt död. Nu dricker jag lite kaffe och taggar till med min nya favorit låt. Snart måste jag börja packa och senare ikväll blir det movietime med en gammal kompis.
Latero amigos


jag älskar dig


Lovely!

Skidåkningen idag var helt underbar! Det var strålande sol och perfekt pudersnö att glida på. Enda nackdelen var att det blåste som bara den, en stund trodde jag fan att jag skulle blåsa bort! Men här ligger jag i sängen nyduschad och insmord. När vi kom hem från backarna hade vi lite afterski sen tog jag och Linda en tur i bastun, vi satt och pratade och drack lite. Hur skönt som helst! Nu ska vi göra lite småövningar sen blir det prommis. PUSSI


a moment like this

Efter 4 timmars bilfärd, ett par promenader och en god middag har jag och Linda bäddat ner oss i min säng. Vi myser och lyssnar på Leona Lewis, en av mina nya favoriter!
Precis innan vi kom upp tog vi en sväng förbi affären där vi fick köpa allt gott vi ville så ikväll ska vi ladda upp med kladdkaka och kaffe. Resten av tjockissnackset sparar vi till resten av veckan. Vi var även grymt duktiga och gjorde några styrkeövningar efter maten, här jobbar vi på en kropp till sommaren. Inte för att jag börjar gå ner precis men lite förbättringar går alltid att fixa.

Nu ska vi kolla film med pappsen, luftslottet som sprängdes blir det!


imorgon åker vi!

Imorgon bär det av till fjällen för min och Lindas del! Ska bli underbart at få åka snowborad igen och få spendera en hel vecka med min ängel. Vi kommer såklart ta jätte mycket bilder som kommer upp sen.
Nu ska vi sova för imorgon är det väckning halv 10!


yesterday

Leona Lewis – Yesterday


im in your head

Godmorgon slaskiga sverige! Igår satt jag uppe och snackade med lite folk till halv tre på natten och tänkte, gud vad skönt imorgon får jag sova huuur länge jag vill. När klockan är nio slår jag upp ögonen, helt klarvaken och har inte kunnat somna om sen dess... Sitter framför datorn och äter frukost, har laddat upp med en kopp kaffe ifall tröttheten skulle hinna ikapp mig. Inatt åkte pruttungen Viktor utomlands till Lanzarote för en veckas sol och bad, nejnej jag är inte alls avis... Tack gode gud att pappa redan bokat två resor som jag har att se fram emot! Kanske dags att börja räkna ner.

Jag hade tänkt ägna förmiddagen åt att packa lite, städa mitt rum och sedan göra mig iordning för att åka till min älskade vän! Nu känns det som att det var år och dar sen vi sågs. Vi hittar nog på massa skoj ikväll!


you make me wanna dance


RSS 2.0