zoooombie

Kaffe.. Ge mig kaffe innan jag dör!
Jag måste verkligen skärpa på mig på kvällarna, ligger uppe och pratar med roliga personer som håller mig uppe även om jag vill sova. "Ett litet tag till, kl är ju bara halv 11. Yes hon är bara halv 11 då sätter jag på ett gg avsnitt också. Oj hoppsan nu är kl halv 1..."

People search the world lookin for what they think they need, then they return home and find it

Idag har det stått jobb på schemat och kom hem runt halv 7. Har ändå hunnit med rätt mycket efter det även fast jag trodde att jag skulle slockna vid 8. Åt middag framför ett gg avsnitt sen var det dags att slå på tven för att kolla fångarna på fortet. Usch ryser fortfarande när jag tänker på spindlarna som jag helt hade glömt bort att dem hade med, hur i helvete kunde jag glömma något sånt? Fy satan vad äckliga djur det ska finnas.

Nu sitter jag i min underbara säng igen och tänkte klicka upp ett nytt gg avsnitt medan jag äter något litet innan jag ska sova. Imorgon börjar jag halv 9 med naturkunskap b, tror inte det är någon från min klass som ska gå den kursen. Kul ändå eftersom jag älskar att lära känna nya människor. Men om jag tänker efter finns det kanske mest nördar där, fast jag är ju också en liten nörd.. Men en jäkligt skön en!
Natti folks


så jag haffar nåt, korkar upp och sveper. lämnar verkligheten och gittar från planeten

Jag sitter och frågar mig själv hur jag ska kunna somna ikväll, la mig halv 5 imorse och vaknade runt halv 2 idag. Har inte gjort ett piss idag, bara varit med min underbara vän. Det får bli ett snabbt inlägg så jag inte missar början av mitt program som börjar nu kl 9. När det är slut ska jag nog ta mig i kragen och städa mitt rum, då gör jag lite nytta plus att jag kommer bli trött. Perfekt!
Hörs

I love the love when I have distance and control but when it gets too serious and too close I'll back off. Just because i don't want to get hurt


det är nånting i hjärtat, det känns i varje hjärtklapp

Om en timma ska jag och pappa befinna oss nere på körskolan för en 4 timmars lång handledarkurs, herregud så kul... Efter det drar jag till simmhallen och kör några längder, så skönt det är att sitta och andas ut i bastun efter!
Sen bär det hemmåt för att äta lite middag och efter det drar jag till Saaaris för ännu en kräftskiva, om jag hade ätit kräftor hade jag säkert redan spytt på dem för vi har seriöst varit på 10 kräftskivor. Men eftersom jag är så sällskapssjuk sitter jag glatt bredvid och pratar med alla som blir mer och mer sociala efter varje snaps.


från hjärtat


Don't hate your enemies, they'd enjoy that to much

Har precis sagt hejdå till Therese och ska snart göra mig redo för läggdags, är helt slut verkligen. Låg och tänkte idag att jag är så förbannat trött på mitt hår, var länge sen jag gjorde något nytt med det. Men nu mina kära vänner är det dags för lite förändring! Har värsta bilden i huvudet, this is gonna be fuuuun!
Är alldeles för trött för att läsa så det blir ett gg avsnitt innan jag bäddar ner mig och får mina 10 timmars sömn.
Enjoy your friday night


I was thinkin about him, thinkin about me, thinkin about us, what we gonna be?

Äntligen är det helg!! Har inte haft en särskilt ansträngande vecka men helg är alltid skönt. Nu ska jag ut på promenad med min kära Therese, och nu ska jag fan dra på mig lager med kläder. Idag hade jag jeans och en tunn jacka, höll på att frysa arslet av mig efter fem minuter.
Latero guys

When a relationship ends get over it, be ok with it, learn from it. Life? Get on with it! There's are no perfect endings

Vi har fått vårt schema och jag älskar det, tror gud hörde min bön den här gången. Annars är han inte särskilt bra på att lyssna... Imorgon börjar jag iaf kl 12 så har suttit i min säng iförd myströja och kollat på avsnitt efter avsnitt av gossip girl. Nu har jag gjort mig helt klar för sängen, ska bara kolla ett avsnitt av criminal minds innan jag somnar och sover som en prinsessa hela natten.

Funderar på om jag ska gå upp relativit tidigt imorgon för att ta en promenad eller om jag ska ligga kvar i sängen så länge jag bara kan. Vi får se hur vädret blir helt enkelt!
God natt sweeties


you were just a dream


sara sara sara sara sara

Kom hem från min bästa bästis för ett tag sen, vi satt och snackade och åt samtidigt som hon gjorde sig iordning. Jag är glad att vi är tjejer så vi kan göra fler saker samtidigt. Kom ut ur duschen för ett litet tag sen och har precis fixat en kopp te. Ska bädda ner mig under mitt sköna täcke och slå på ett gg avsnitt innan det blir movie med mam&pap.
Måste även berätta att idag fick jag min första hjärtattack, var ute och övningskörde för andra gången med pappa. Men jag lever och pappa lever. Och bilen lever också. Så då är alla glada!

it's you and me girl, against the world


back on track

Första skoldagen, nu kör vi!
Till lunch blir det sushi sen blir det prommis med Sara.
Over and out

The secret of happiness is to count your blessings, while others are adding up their troubles

Efter fem avsnitt av gossip girl, en kopp te och två nattmackor hade jag tänkt bädda ner mig med körkortsboken. Jag kommer nog somna snabbt, och sova gott!
Sleep tight guys

jag är kär.

 

 

 

 


it's never too late to start living

Åh gud vilken matkoma jag hamnade i efter middagen! Kan det inte börja regna lite ute så jag kan bädda ner mig i sängen med gott samvete? Annars känner jag mig som en lat gris som inte gör något alls. Och så ska jag till skolan imorgon också, gud hjälp mig. Tur att vi börjar 10!
Ikväll ska jag ha gg lan och läsa min harry potter bok. Jag vill ha kvar mina sena kvällar när jag kollar på filmer och ligger och läser halva nätterna... Nej ingen skolångest nu, sista året ska jag köra så det ryker! Säkert? Ja säkert!


we're soldiers in a war

Nu har jag städat lite smått här hemma och tänkte slå mig ner i soffan med en kopp te och plugga lite körkorts teori. Efter lunch blir det en power walk till åkeshov för en simmtur i bassängerna, gud så skönt. Vi hörs ikväll


jag har världens bästa vän <3

Har precis vaknat och tänkte logga in på bloggen för att skriva ett litet morgoninlägg. Såg då att jag hade fått en kommentar från min älskade Sara där det stod att jag skulle läsa hennes blogg. Nu sitter jag här tårögd några minuter senare och saknar min bästa vän så det nästan värker inuti mig.
Kom av mig med vad jag egentligen skulle göra så nu ska jag luta mig tillbaka med ett leende på läpparna och tänka på alla underbara minnen vi har tillsammans.


vilken rulle!

Baserad på en sann historia, Sandra Bullock, en film som utstrålar lycka och framgång. Behöver jag säga mer? Se den!


Everybody carries some type of burden... but it's how you carry it that counts

Idag har jag migrän och solfrossa. Vakande utvilad vid halv 11, hade legat och läst klart min bok halva natten. Om jag bara har 50 sidor kvar kan jag inte sova och fortsätta läsa dagen därpå utan då vill jag läsa ut den innan jag somnar. Har hunnit bättra på min bränna ett tag på ballen och har även fått en ny favorit serie, human target heter den. Har bara sett ett avsnitt än så länge men nu på torsdag kommer det andra!
Gick ner till posten för ett litet tag sen för att hämta en ny beställning med böcker, snart har jag inte plats för mer böcker. Jag drunknar seriöst i dem. Hade tänkt krypa ner under täcket och börja följa gg igen från början. Har rysligt ont i huvudet så att ligga under täcket ett tag känns tryggt och lockande.

old one


"min far har stulit första halvan av mitt liv. men den andra halvan tillhör mig"

Vilken kille, vilken bok. Jag har inte ens ord till det. Har läst den starkaste och mest gripande bok i hela mitt liv. Duncan Fairhurst har skrivit en bok som heter När ingen annan ser. Läs den, jag ber er.

Ligger i sängen lika trött som alltid och smsar med min fina vän Sara. Vi drömmer oss bort från verkligheten med höga klackar, alkohol, ett dansgolv och varandras sällskap. Har ni kännt att man bara vill komma bort och släppa allt, inte ha någora krav eller bekymmer på sina axlar?

Men eftersom jag fortfarande är en liten pluttis som inte fyllt 18 får den drömmen fortsätta i mina tankar. Ska lyssna vidare på min nya älsklings låt medan jag läser lite bloggar. Sen ska jag bädda ner mig i sängen med en ny bok!


varje gång verkligheten kom lite för nära tog jag en joint,tände den, drog ett bloss och flydde

Varför är jag så trött hela tiden? Varför? Jag sover 9 timmar per natt, äter mycket vitaminer om dagen, dricker kaffe. Orkar inte att mina ögonlock ska stänga sig så fort jag lägger mig i sängen!
Idag har jag iaf chillat med min harry potter bok fram till kl 2 då jag drog in till stan. Köpte ett par skit snygga mc-boots som jag har velat ha ett bra tag och sen mötte jag upp niklas på en fika. Vi satt och pratade om allt som hänt sen vi sågs sist, det händer mycket på två månader. Var så skönt att träffa min kära vän igen! Vi mötte upp hans kompis Charlie senare som var hur skön som helst. Men när jag kom hem deckade jag i sängen, såklart. Jag kan ju inte svimma av några timmar i stan, jag som brukar klara av en hel helgs shopping...

haha, jag dör


oskar linnros

hur snygg? HUR SNYGG??


deeeead!

Gud jag är så trött så jag håller på att dö! Men jag vill inte sova, jag vill shoppa. Nu är det snart höst vilket betyder att jag behöver mer kläder, eller jag vill ha mer kläder...
Ska ta bort mitt äckliga smink och bädda ner mig i sängen med Harry Potter. Usch vilken äcklig dag, jag vill... äsch jag vet inte vad jag vill. God natt

just a little wish

Just nu skulle jag ge allt för ett par ciggpaket, trevligt sällskap, några klippor vid vattnet och ett par filtar. Landet börjar blir riktigt tråkigt, längtar hem till kära stockholm. Som många säger så är stockholm en stressig stad men när jag tänker efter skulle jag aldrig kunna bo någon annanstans, stockholm är standen som ligger mig varmast om hjärtat.
Så hur ska jag nu kunna stanna kvar här på landet de få dagar som är kvar? Jadu, det undrar jag också!



We are one flesh, one breath, one life, one blood

Idag har jag städat och fixat i mitt rum hela dagen, målat om lite mer saker och slängt allt fult som bara stått och skräpat i mitt rum men som jag inte ens lagt märket till. Konstigt hur hemmablind man blir egentligen.
Efter det åkte vi iväg på middag till mammas och pappas kompisar med världens sötaste ungar. När jag kom hem mätt och belåten slog jag på GSE och som vanligt grät jag som en bebis i slutet. Förutom harry potter får man fan leta länge efter en bättre film. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och be till gud att min hals är bättre tills imorgon!
Natti natti




But I know if I could do it over I would trade, give away all the words that I saved in my heart That I left unspoken

Jag har snart varit sjuk i en vecka och det vill inte bli bättre, vad har jag fått för megasjukdom som inte kan låta mig bli frisk? Känner mig som världens soffpotatis som bara ligger och kollar på film och blir serverad både det ena och det andra. Nej nu ska jag ta mig i kragen och byta ut min sovt-shirt mot riktiga kläder, dricka upp mitt kaffe så jag får lite energi sen röja undan alla kläder som ligger på golvet och så ska jag dammsuga. Nu jäklar är det slut på allt vila, om min halsfluss kan vara envis kan jag det också!


RSS 2.0