your love is my drug

Imorgon får jag träffa min älskade babyboo och bästa vän! Första gången på länge vi verkligen planerar att ses och gör något, woho grattis till oss! Får se vad som händer men med Sara hittar man alltid på roliga saker, vi ska iaf njuta av varandras sällskap och av sommaren till 100%. Så du väderguden, du skulle bara våga ge oss dåligt väder...

 


do you wanna get married?

Okej jag är inte som alla galna tanter som åkte in till stan för att kolla på bröllopet bland en halv miljon människor eller satt bänkad framför tven klockan 8 på morgonen för att följa varenda minut. Men jag måste erkänna att lite såg jag iaf och en sak har jag kommit fram till; JAG VILL OCKSÅ GIFTA MIG!!
Ha en underbar klänning, en tårta som är 3 meter hög, en man som håller jordens gulligaste tal åt en.


Today tog jag det super lugnt fram till kl 2, då drog jag in till stan för lite shopping. Hade tänkt ta en sväng förbi solariet också men orkar inte lägga mer pengar på huvcancer, inte för tillfället iaf. Är vrålhungrig så ska snart äta middag sen ska jag lägga mig och kolla på den nya Beck! Latero amigos



the worlds greatest

Du är min bästa vän, min förebild och tryggheten i mitt liv.

Du är världens bästa mamma


the pain is gone

När jag blir stor kommer jag bli en perfekt hemmafru. Lindis drog för en timma sen och sen dess har jag hunnit städa hela lägenheten. Nu blänkder det överallt och luktar gott gör det också, knappt så jag vill gå ur huset. Ska dricka upp mitt kaffe sen hoppa in i durren efter det tar jag tuben in till stan.


i miss you so much



Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now

för jag har tagit studenteeeen, eller nästan

Var på addis student igår. Känslan när dörrarna öppnades och 20 pers sprang ut och skrek och hoppade var obeskrivligt. Man kände adrenalinet i luften och ville få med varenda sekund på bild! Som tur är är det inte så långt kvar tills jag och min skruttis tar studenten, vad taggade vi ääääääär!!
Kom precis hem från Lindisen. Ska bädda ner mig i sängen och kolla på greveholm innan våra grannar kommer på middag. Då måste man vara social igen.. Jag som bara ville låsa in mig med min julkalender.
Ikväll blir det movietime, först criminal minds och någon film som hette den utvalde. Spännande!


SOMMARLOV

Idag lämnade jag in min allra sista uppgift så jag slapp ett IG i svenska, ser ju inte så bra ut precis. Har solat solarium med Sandrisen, tvättat, packat lite, solat på ballen och bara chillat av min första lovdag. Igår grillade vi hemma hos Sandra, vilket var riktigt mysigt! Jag var även den enda som badade, puussys kan vi kalla dem andra. Kanske borde byta umgänge till ett lite mer coolare?
Nu ska jag äta middag och byta om sen bär det av till en hemlig destination, nu blev ni nyfikna va!

 


sol, inte sol, sol, inte sol

Jävla moln! Det är ju skit kallt att sola i det här värdet.. Hade med mig en myströja ut på ballen som jag drog på mig när solen gick i moln. Jaja nu ska vi inte klaga på vädret! Tänk när det var -25 ute.
Ska snart möta upp mammi vid affären och hjälpa henne att handla lite. Efter det ska jag duscha och göra ig iordning till mitt ex. syrras mottagning, spännande!


sunny day, lovely life


bokat och klart

Nu är halmstad resan bokad. Hotell, tågbilljetter, allt! Någon som är taggad elleeeeeeer?!

Today har jag haft en super mysig dag med Sandra. Vi har fikat på café 60, solat, tagit en sväng i alla affärer och åkt på lite ärenden. Nu har jag iaf bränt mig rejält i ansiktet, känns som att kinderna bubblar lite mysigt sådär. Hade tänkt hoppa in i durren nu sen blir det The mentalist! Imorgon drar jag nog till Niklas efter skolan eftersom någon är ledig på torsdag, najsi!
Vi hörs gullungar.


RSS 2.0