People ask me why it’s so hard for me to trust people, and I ask them why it’s so hard to keep a promise.

Har legat i soffan hela dagen, har inte ens gått upp för att äta någon lunch. Dagen började med att mamma fick ett sorgligt samtal från min morbror som handlade om att en nära släkting gått bort. Så jag och mamma har suttit och kramats hela dagen samtidigt som vi druckit kaffe och pratat om allt möjligt. Och på toppen av det hela har jag blivit sjuk, bad Johannes känna på mina halsamandlar igår för dem kändes uppsvällda. Och pajasen lurade i mig att jag säkert hade cancer, jäkla idiot.
Så ikväll blir det varm mjölk och honung samt en morden i midsomer med mamma, landet är inte så dumt ändå...

jag har världens bästa vän


jag blir som blind, jag blir som stum

I lördags var det vattenfestival och från hela första början gick jag ner för att kolla på Brolle. Hade sällskap med min vän Johannes. Han började kvällen med att säga "Ta det lugnt ikväll Natalie för om du blir för full orkar jag inte släpa runt på dig". Vet ni hur kvällen slutade? Johannes somnade i bilen när vi skulle hem sen ringde han mig dagen efter och sa att han hade fått lov att åka in till sjukhuset för han hade 3 promille i blodet. Nästa gång blir det nog jag som får säga till honom.

Kvällen var iaf ganska rolig, det var kallt ute och jag tappade bort tiden så jag missade Brolle... Helvete. Vi träffade några killar från Ludvika som bodde i sin bil, haha. Kom hem runt 2 och dagen efter var jag lagom pigg för att fortsätta med allt målande! Nu ska jag göra mig iordning för om ett tag kommer det lite gäster på middag, trevligt trevligt.
Lateroo

Fräääsch brud

Min tatuerade vän


allt jag var kom till ett stopp

 


Alcatraz

Satt nyss i soffan med mitt kaffe och läste Harry potter när jag såg en tidning som stack fram bland en tidningshög. Den handlar om fängelset Alcatraz som även kallas djävulsön. Älskar sånt som har med gamla fängelsen att göra, tycker det är skit intressant att läsa om gamla fångar och fängelsets historia. Det är spännande men ändå hemskt. Alcatraz är iaf omöjligt att rymma ifrån men ändå har tre fångar lyckats rymma och efter 48 år letar man fortfarande efter dem utan resultat, spännandeee! Måste fortsätta läsa min spännande tidning, förresten har jag hittat en ny destination jag vill åka till. Alcatraz. Någon som gör mig sällskap?

Ska snart byta om till oömma kläder eftersom jag ska måla om min byrå. Mammi har fått vita sjukan här hemma, allt ska bli vitt. Så det är bara att lyda, plus att jag tycker det är kul att måla och kladda!


something is nothing

Om dagarna går jag runt som en zombie. Går upp ur sängen, äter något, lägger mig i soffan och läser, äter något, läser, äter sen sover jag. Så ser mina dagar ut nuför tiden. Jag tycker allt är så jävla tråkigt och jag finner inte meningen i något jag gör. Jag ska vara glad och positiv, inget jäkla vrak som går runt och tycker synd om sig själv.
Det finns säkert massor av saker jag kan göra men jag finner ingen ork eller lust, fyfan. Varje dag som kommer ser likadan ut, finns inget som jag verkligen har att se framemot. Det ser bara grått ut

dum av dig

Är det okej att jag sitter med tjocktröja och mjukisar när det är juli? Är det okej med 12 grader när det är juli? Det är så jäkla kallt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och jag som har lovat min syrras barn att bada...
Ska göra lite vaaarmt kaffe och bädda ner mig i soffan med min bok. Och så blir det dum av dig på repeat, mmmmm

vaken om natten och drömmer på dagen


stop for a minute


yes, no, yes, no, yes,no. fuck this


when i get older i will be stronger

Helt sjukt vilken ångest jag har just nu.. Det är inte kul alls. Anledningen är iaf bra, jävligt bra. Vi hade så grymt kul i Halmstad och jag saknar varenda minut. Saknar min bästa vän också som jag alltid har så otroligt kul med. Vi lärde känna jätte många medan vi var där, haha alla som undrade varför vi skulle åka dit när vi inte kända några. Sug på den nu.
Ikväll ska jag sova själv för första gången på 4 eller 5 dagar, ingen som jag kan ligga och prata med halva natten om alla tankar man har i huvudet och ingen som ger mig dem svaren jag vill ha. Blä jag får ont i magen..
Ska kolla igenom alla Halmstad bilder innan jag slår på GSE. Nu är det happyface som gäller, okej!
Sleep tight awesome people


the worlds greatest song


HALMSTAAAAD!!

Nästan 12 timmar senadre är vi äntligen framme i Halmstad! Poolen är hur nice som helst, rummet är helt okej och min bästa kompis är bättre än bäst. Ska snart hoppa in i duschen sen får vi se vad som händer!
Det är bara en sak som fattas, i miss my baby <3

If you're the one for me then I'll be your hero


Im gonna miss you baby


done and done

Packningen till Halmstad är fixad och klar! WOHOOO snart drar jag och min bästa vän!!
Tur att jag har min kära mamma som packade allt, jag tog fram allt och la det på sängen sen fick hon lägga det i resväskan. Det är som ett pussel att packa, man måste lägga sakerna exakt rätt för att få plats med så mycket som möjligt. Undra om jag kommer bli bättre på att packa om jag börjar lägga mer pussel? Who knows.
Saknar min älskade vän Sara som varit borta alldeles för länge nu, hon är i paris och har det hur skönt som helt. Men jag väntar ivrigt på ett vykort som ska dyka ner i min brevlåda så jag kan läsa om hur hon har det. Nu är det dags för en kall dusch så jag känner mig en aning fräshare...


I lovelovelove you


viva la spania

Sitter i min säng med datorn i knäet och funderar på vad jag ska äta innan jag ska sova. Hatar att somna hungrig, finns inget värre... Kom nyss hem från Therese, vi kollade på matchen och drack cola. När matchen var slut satt vi på ballen och rökte och pratade. Imorgon måste jag ta tag i all packning eftersom jag inte ens gick i närheten av min resväska idag, bra att skjuta upp de tråkiga sakerna natalie.
Nu ska jag fortsätta tänka på vad jag ska äta sen ska jag bädda ner mig i sängen och sätta på en rulle!



love the love and the love will love you back


just one of the good days

Jag lovar att jag toppar listan som lataste bruden. Vaknade runt halv 12 idag och fick rå panik eftersom jag skulle träffa Therese klockan 12. Men som tur var skulle hon fixa lite saker innan hon kom hit så jag satte på en film och åt frukost. När klockan var halv 2 låg jag fortfarande kvar i soffan när jag fick ett sms om att Tessi var framme. Vi tog en liten promenad sen slog vi på en harry potter rulle, sååååklart. Tänk att jag alltid blir på så bra humör när jag är med den tjejen, helt otrligt hur positiv och glad hon är om allting. I just love it!
Nu ska jag fortsätta att göra ingenting och efter det ska jag göra ingenting. Jag säger ju det, satan vad lat man kan vara.


this is what I call love


RSS 2.0