där din skatt är, kommer också ditt hjärta att vara

Nu drar jag till stan för att möta upp Niklas. Vi ska äta middag och kolla i lite affärer! Talk to you later

friday night

Lite segt på bloggfronten har det varit den senaste dagen. Men är ärligt talat helt död efter den här veckan. Har haft två prov dagarna efter varandra samt ett stort projekt i frisör som ska vara klart idag. Vilket påminde mig just om att jag måste skicka in bilderna ikväll!
Ikväll blir en lugn kväll, hade faktiskt redan tänkt ta bort sminket och slå på en film. När jag satt och läste bloggar för ett litet tag sen kände jag redan att ögonen inte ville hålla sig öppna...
Sleep tight

this gonna be a good life


bubbelbad!

Kom precis upp ur ett varmt bad och bäddadt ner mig under täcket. Fan vad jag njuter av att inte ha någora läxor eller prov, jag kan för en gångs skull slappna av med gott samvete. Hade tänkt äta en bulle, marabou apelsin krokant och en kopp te. Men jag orkaaar inte... gå.. ur.. säängen. Åååh

i'm not you, but you're not me either

Kom precis hem från att ha sagt hejdå till min bästis. Har gjort min tredje modell idag för projektarbetet och satan vad bra bilderna blev! Fick även mitt sista prov avklarat idag och imorgon ska jag fixa min sista modell sen är det slut på allt plugg i fem veckor fram över! Fy satan vad skönt.

Sara kom till mig vid 1, gick och hämtade ut mina böcker på posten samtidigt som jag mötte henne. Vi satt och pratade och drack te, spelade robot unicorn och fixade och fotade. Gud vad kul det var!
Juste, har glömt att berätta också att jag fått min nya mobil som nu är min nya kärlek! Har precis bytt om till mjukisar och nu ska jag nörda mitt favorit spel innan det är dags för mat. Puss

jag älskar dig över allt


take a bullet straight through my brain

Inatt vaknade jag utan någon viss anledning vil 3 och sen hade jag jätte svårt att somna om. Så när mamma kom in till mitt rum halv 8 och sa att jag började om 30 min kändes det rätt så onödigt att gå till skolan. Så jag kröp ner under täcket och somnade om igen. Nu har jag pluggat lite natur så känner mig säker på den biten, ska läsa lite i min hp bok innan jag lagar lite lunch.
Talk to you lateeer


sleep tight

Nu ska jag dricka mitt favorit te med jordgubbssmak medan mamma förhör mig på naturen, sen ska jag bädda ner mig i sängen och läsa tills ögonen inte vill vara öppna längre.
Good night friends

bruno mars

 


nu vet jag iallafall vad du går för

Har haft en jätte skön och mysig söndag. Bara vilat upp mig och gjort saker som behövde göras. Har donat lite här hemma samt bäddat ur + bäddat min säng. Snart ska jag kladda på lite färg på mina ögonbryn så det märks att jag har några sen ska jag leka med mina nagellack, får se hur reslutatet blir. Ett nytt avsnitt av min favorit serie har även kommit ut så ska ropa in min syrra och tända lite ljus så ska vi mysa ner oss framför skärmen.


oth youre breaking my heart

En serie borde ärligt talat inte vara såhär sorglig. Jag har följt oth från första avsnittet och nu har det gått 8 säsonger, dem som är med i det känns som mina kompisar.
För en stund sedan när jag satt och kollade kände jag hur tårarna svämmade över. Gick och tog bort min maskara för jag behövde ingen tvättbjörns-look idag. Antingen får jag eller serien skärpa till sig! Just nu skulle jag behöva en näsduk och en axel att luta mig mot


you're leaving because its easier to walk away than to fight for what you really want

Idag har jag jobbat och fotat min andra modell anton! Fotona blev jätte bra faktiskt så jag tackar honom så mycket för att han var gullig och ställde upp!
Nu ska jag ta tag i mitt plugg och sen blir det min favorit rätt till middag, en italiensk pastarätt. Muuums!

hey sweet A


the list

Vaknade full av energi imorse. Nu har halva dagen gått och jag har kört fast med mitt plugg. Har en hel lista med saker som jag skulle hunnit med idag, skönt att jag har gjort hälften iaf...

  • Plocka in kläder Check
  • Duscha Check
  • Plocka ur diskmaskinen Check
  • Städa
  • Plugga!
  • Tända ljus, dricka te och läsa en bok
  • Bädda ur + bädda
  • Sortera tvätten Check
  • Ta bort sommarkläder och in med höstkläder

    Yees jag har ju en del kvar att göra iaf. Hade tänkt gå ut och ta en promenad så min koncentrationsförmåga kommer tillbaka. Men först ska jag sätta på harry potter och hemligheternas kammare och småkolla lite medan jag rensar bort mina sommarkläder!

welcome back dear vinter <3

Åååhh jag dör!! Jag kan inte sluta le, får rysningar genom hela kroppen för att jag njuter så mycket. När jag vaknade i morse och drog upp min mörkläggning möttes jag av små söta, underbara snöflingor som föll ner och gjorde marken helt vit. Hela morgonen har jag gått runt med ett leende på läpparna och drömt mig bort till skidåkning, snöbollskrig och varm choklad.

Nu har jag tänt ljus och kokat en kopp varm choklad, dem som inte kan tycka om vintern måste ha något diagnoserat fel... Hade tänkt plugga lite och mysa vidare! Har en del att göra idag, vi hörs sen mina älsklingar!


I look up to the sky and know the world is mine

Sitter på historian och chillar, har precis lämnat in en uppgift och nu sitter jag bara och kollar ut genom fönstret och drömmer mig bort. Är väldigt sugen på varm choklad, mitt nya carvings! Efter skolan ska jag till stan med mamma, vi ska kolla på lite julklappar och ta en fika. Nu får jag sån där fjärilsliknande myskänsla i magen, älskar att shoppa och speciellt med min mamma!
Imorgon är vi heeelt lediga så det blir en tredagars helg, sköntskönt! Det blir ikea med tjejerna sen får jag se vad resten av dagen bjuder på!
Vi hörs sen vänner

sicilien


the spiderwick chronicles

Today slutade vi 11 så jag har hunnit plugga en hel del! Är snart klar med alla frågor på samhällen och då är det bara skriva ut allt och sitta och nöta. Naturen går framåt men det är inte alls lika kul som samhälle... Idag har jag även hunnit göra ett moment av mitt projektarbete, har fixat min extreme modell. Stina var jätte duktig och bet ihop när hon stod i bara klänning och en pälsväst ute i kylan. Och jag höll på att frysa arselt av mig och ändå stod jag med min feta dunjacka och mina uggs så jag kunde inte direkt klaga.
Hoppas det inte blir så kallt imorgon för då tänker inte jag röra mig utanför dörren!

Tänkte ta bort mitt smink och bädda ner mig under täcket innan jag sätter på en film och vilar min stackars hjärna som är fullproppad med gener, mutationer, stadsministrar och demokrati.


seize it!

Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once

duktig chey!

Woho äntligen har jag skickat in en natur inlämning! Blev verkligen jätte seg när jag kom hem, känner mig lite degig i huvudet och koncentrerar mig på allt som inte har med plugg att göra... Ska nog kolla ett gg avsnitt innan jag börjar skriva ner lite punkter för naturprovet. Önska mig lycka till

If she's amazing she won't be easy, if she's easy she won't be amazing

Sitter på naturen med en latte från doknen och kollar på en skum film som handlar om aids och svält i afrika. Jag mår dåligt av såna filmer, folk som hoppar runt på kryckor som inte har några ben och vuxna som är så sjuka att dem måste bli burna om dem ska någonstans. Det är dagens sanning men usch jag får en klump i magen.
Så jag ska ist skriva klart mi uppgift om osmos i vardagen. Efter skolan blir det en snabbis in på liljeholmstorget sen ska jag fika med min kära morfar! Var länge sen jag träffade honom nu så det ska bli jätte mysigt. Och efter det är det hem till plugget, men det gör inte så mycket för nu börjar jag tycka att det är kul att plugga igen! Finally


full fart

Igår tog jag en jätte mysig promenad med familjen i det härliga höstvädret, vi gick ut till drottingholm där vi åt en god lunch. Efter det gick jag hem och packade väskan sen satte jag mig på tåget mot nynäs. Hade en ph-kväll med lindis! Det var väldigt mysigt men vad sur man blir när någon är med i programmet som man känner!
Idag efter skolan tog jag och Issa en liten fika på waynes vilket också var jätte mysigt. Sen när jag kom hem hjälpte jag pappa med lite jobb och sen satt jag och pluggade samhällskunskap i 3 timmar!! Kors i taket vad jag har blivit duktig. Nu sitter jag i köket med en kopp te och min lapis, ska måla mina naglar sen ska jag plugga lite mer och skriva en faktura till min älskade daddi!
Talk to you later people




ingen bra dag

Min kropp och hjärna skriker att dem vill sova, jag skriker att jag vill läsa eller kolla gg och mitt skolarbete skriker att det vill bli gjort. So, how are we gonna do this?


that's all I need

Chuck: I thought you said you were going home?
Blair: Changed my mind.
Chuck: Well if i’d known, I would have come sooner. Did you ever find Brandeis?
Blair: Yes. We’re not friends anymore.
But that’s okay, I have you. That’s all I need.


Your talent is Gods gift to you, what you do with it is your gift back to God!

Nu är min fina vän tillbaka i skolan igen, just nu sitter vi på en historia lektion. Kom precis in från ett brandlarm, onödig grej alltså... Tur att det inte regnade.
Är sjuuukt sugen på varm choklad så på rasten ska jag faktiskt springa till caféet och köpta en kopp! Hörs sen


you're my hero


make me feel like im the only girl in the world

Ännu en tidig skoldag avklarad. Vi hade samhälle och slutade 11, lekte en rolig lek där du fick en lapp som det stod beskrivningar på om hur du var som person samt vilket yrke du hade. Efter rasten gjorde vi lite övningar inför provet. Men ska plugga lite mer med Lindis på söndag så det känns chill på den fronten.

Efter lunchen drog jag och Issa in till stan. Vi hade bara tänkt ta en fika men vi gick runt och kollade i alla roliga affärer, i varenda vrå på NK och nästan i hela Åhléns city. Det var mysigt och roligt! Köpte ett jätte fint armband från Snö, så nu sitter jag och kollar på mina händer hela tiden!
Hade tänkt vara duktig och plugga när jag kom hem men sen ringde Linda och vi pratade i två timmar så så blev det med den pluggtiden. När vi hade slutat prata sa mamma "Oj vad länge ni pratade, vad pratade ni om egentligen? Eller jag kanske ska fråga vad ni inte pratade om." Jaja ibland är det riktigt skönt att bara ligga och prata i timmar och inte tänka på tiden :)

Ska tända lite ljus och lägga mig och läsa min deckare innan det är dags för middag. Sen blir det dusch och lite serietittande. Kanske ska försöka klämma in lite plugg också, kanske...

I should know who I am by now

Slutade halv 12 idag för det blev ingen mentorstid. Så jag åt lunch i skolan sen åkte jag hem för att hämta ett kvitto och efter det gav jag mig ut på stan för att fixa lite ärenden. Nu är jag ett par julklappar, en jacka, ett puder och en halsduk rikare! Plus att jag har ganska bra koll nu på vilken mobil jag vill ha.

Idag fick vi även reda på att vi har två prov på samma vecka och dessutom är dem precis dagen efter varandra. Fuuunny! Så nu hade jag tänkt knäppa en cola sen blir det plugg för hela slanten. Hörs sen sweeties


you can do this

Jag tror på dig vännen


mys

Nu ska jag fixa mina naglar medan jag lyssnar på musik och dricker en kopp te! Ikväll blir det ph-kväll med min bästa vän.
Later


ingen vila

Jag har blivit så jäkla lat de senaste månaderna så det är ta mig fan helt sjukt! Om inte jag får mina chillstunder som består av några timmars läsning eller serie tittande blir jag skit grinig.
Kom hem för en timma sedan, har hunnit laga min lunch och ätit den framför ett halvt gg avsnitt. Nu måste jag dammsuga, plocka in alla kläder, skriva på min historia, hjälpa sofia med matten och fixa mina naglar innan jag ska packa för att åka iväg. Kill me! Vart fan tog min chilltid vägen?


I'm looking at an angel and belive me when I say she got that whole place glowing

I helgen var mina föräldrar på landet så jag hade lägenheten helt för mig själv! Har haft all tid i världen men ändå har jag inte bloggat...

I fredags blev det en fika på café 60 med Lindis och hennes kompis Madde, det var jätte mysigt förutom att jag och Linda tappade bort tiden helt när vi skulle åka in och möta Madde. Så vi var framme vid rådmansgatan 1,5 timmar innan. Och det var ju inte direkt varmt ute. Men det var riktigt skönt att komma in på caféet som var varmt och hade tända ljus överallt.

I lördags tvättade och städade jag lite efter jag hade jobbat. På kvällen blev jag så sällskapssjuk så jag drog till Vinda och Sara och kollade på en rulle. Vi köpte godis och kebab, muuums!

Och nu sitter jag här med tända ljus men som nyss har slockat märkte jag nu, får gå upp och byta. Efter besöket på ikea har jag mitt egna lilla förråd med ljus och det kommer utan tvekan att räcka under hela vintern!
Hade tänkt göra en kopp varm choklad och läsa vidare i min spännande deckare. Vid 9 börjar The event som jag inte får missa!


hjälp mig

Vill ni veta något hemskt? Jag är rädd för min dator... Eller inte för själva datorn men för att ha den i knäet. Mamma visade mig ett tidningsurklipp för någon dag sedan som handlade om en kille som hade fått värmeutslag av sin datorn som senare kunde utvecklas till fula ärr eller i värsta fall cancer.
Och när jag skulle leta lite musik idag lyfte jag upp datorn till knäet som vanligtvis brukar stå på min skrivbordsstol men den flög snabbt ner igen när jag kom och tänkte på vad det stod. Och nu har jag en äcklig känsa av att det kryper på mina lår där jag hade datorn, vad äckligt det är. Vet ni hur ofta jag har haft min dator i knäet??
Nu behöver man inte oroa sig för celluliter längre, this is more than worse!

I love it


stay

Det allra bästa jag vet, det som fyller mig med små fjärilar och livsglädje, är julen. I mina ögon finns det inget bättre. Efter sommaren kommer hösten då man börjar klä sig varmare, det blir mörkt snabbt på kvällarna, man ägnar helgerna framför en film insvept i filtar och tända ljus.
Sen kommer julen med alla goda dofter, allt julpynt, julmusiken och det allra bästa, affärernas alla skyltfönster!

Var på ikea idag med familjen och guess what, dem hade redan börjat med julpyntet. Fast det förvånar mig inte ett dugg! Jag köpte hem två jätte mysiga filtar och en av dem åker med upp till landet, en jätte söt kudde med ett stickat överdrag, en svart ram och massor med ljus!
Nu hade jag tänkt dricka upp mitt te och bädda ner mig under täcket, är riktgit trött även fast jag hade sovmorgon till 12...

Jag älskar att gå i gamla stan på vintern, gata upp och gata ner. Är det bara jag som tänker på Harry Potter när jag är i gamla stan? För någon dag sedan var det en tjej som nästan sa "harry potter, vem är det?" Seriöst, jag höll på att smälla av.


I love everything about you


jag gräver min grav för dig, är en soldat för dig

Ligger i sängen och läser lite bloggar och klickar runt på Seconds, inte för att jag behöver köpa något men alltid kul att se vad folk lagt ut och så får man även lite insperation. Ligger och tänker på om jag ska sätta på ett avsnitt av gg eller pretty little liars? Fast det lutar ändå mest åt min hp bok... Förra gången jag kollade pll innan jag skulle sova slutade det med att jag låg med täcket uppdraget över hakan och svettades för att det var så varmt men jag vägrade att sticka ut så lite som ett finger.

Imorgon börjar jag 12!! Men är verkligen jätte trött redan nu så det blir tidig läggdags idag. Hade tänkt ta bort mitt smink nu och ta något att äta innan jag ska sussa.

Bara 44 dagar kvar till Harry Potter har premiär!

boys boys boys

Kollade runt på Nelly på span efter lite nytt. Såg då dessa killar och min blick började smeka deras kroppar och den vandrade långsamt upp till ansiktet. Visst att man ska ha snygga modeller som kan bära kläderna men ärligt talat så dregglade jag mer över modellerna än över kläderna. Om jag tänker efter la jag inte ens märket till kläderna...


inte bra...

Billiga skor och kläder som är på rea, det är inte bra.. Jag som skulle hålla i mina pengar till min kära gås. Meeen det är ju ändå ett ganska långt tag kvar till vintern och i värsta fall har jag fortfarande kvar min peak...

Visst är dem snygga? Dessa kommer hem till mig innan helgen hoppas jag, håller tummarna för att dem sitter bra på! Dem kostade ju trots allt bara 300 pix, och det är ingenting!


OCH HAN GÖR DET IGEN!


Pretty little liars

Nu ska jag göra en kopp te och värma en kanelbulle. Sen ska jag bädda ner mig framför Pretty little liars som har blivit min nya drog! Har bara 3 avsnitt kvar... Jag kommer dö när dem är slut. Känner redan hur abstinensen börjar växa


ett glas vitt med min bästa

Igår jobbade jag fram till 2 sedan tog jag en skön promenad hem i det mysiga höstvädret. När jag kom hem klippte jag både pappa och sofia sen gjorde jag en kopp te och la mig och läste. Det var inte någon smart idé eftersom jag fick stressa sönder sen. Mötte iaf upp min underbara Frida halv 8 vid medis. Vi gick till ett ställe som hette 54 där Frida tog ett glas vin och jag tog en cider. Men stället var lite halvnajs så vi drog vidare till ett som låg precis bredvid, där var det hur mysigt som helst så vi blev kvar i några timmar innan vi drog hem till Fridas pojkvän! Jag hade en grymt rolig kväll med min älskade vän!

Det står "Puss och tack för vinet"


RSS 2.0