valborg, tagga!

Nu blir det grillkväll hos Jakob! Hööörs då


feelings





Du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


just let yourself go

 


I can do this


Sara & Linda

Jag har verkligen de bästa vännerna man kan ha. Jag skulle offra mitt liv för er två, ni förgyller min dag och jag älskar er.

happy


you just made my day




it messed me up, need a second to breathe

Idag kan jag säga att det är en skitdag och mena det. Imorse försov vi oss och vaknade 20 min innan bussen skulle gå. Jag är trött och mår illa plus att jag har fått min mens, men greeat.
Min frukost bestod av en cigg och en klubba. Ska försöka fokusera på svenskan nu, efter skolan drar jag och mitt älskade hjärta till liljeholms torget sen ska jag hem och ta en lång power walk för att rensa tankarna.
Så vi hörs sen när jag mår bättre!


my old dearest friend

Vaknade halv 10 imorse av att Stina ringde, hon var bakis och ville ta en promenad NU. Och jag som är så snabb och på så bra humör på mornarna.. Men klädde på mig och åt lite frukost sen tog vi en prommis. Vi gick ner till brommaplan och hamnade utanför donken. Satt i solen med en kaffe och en ciggis, the best moment in my life. Det var jätte mysigt och vi satt och pratade om både gammla och nya minnen. Min lilla Stinis fyller mig alltid med livsglädje!

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra fram till matchen börjar, har packat min väska eftersom jag åker till nynäs ikväll, har planerat kvällens outfit, orkar inte kolla på film eller läsa, det är mulet och kallt ute. Blä vad rastlös jag blev nu...


living just to find emotion


jag & mi

I stan med mi & saris


working hard to get my fill, everybody wants a thrill

Finally home! Hade nationella på morgonen och efter det kändes mitt huvud som en mosig hög. Drog med Sara och hennes mamma på någon utförsäljning men nu är jag äntligen hemma igen. Dags för lite plugg kanske sen blir det film time. Blev så himla sugen på att se GSE för sjuttioelfte gången. Ska dricka upp mitt kaffe, måla naglarna, ta ett varmt bad... Juste plugg var det! Ikväll blir det kanske film med Sara, Vindar och Borna annars får jag nöja mig med en hemmakväll. Tur att jag trivs så bra i mitt eget sällskap!


djårgårn' tills jag dör

Ojoj vilken match och ojoj vilket tempo. Jag och Virrebirre satt hypnotiserade framför tv:en. Var sååå rastlös innan, kunde verkligen inte sitta till. Men sen var matchen väl igång och för varje mål blev det lyckorus!
Men den slutade med förlust til djurgården, blää min kväll vart förstörd. Men sen ringde min super gulliga pojkvän vilket gjorde mig på mycket bättre humör. Idag är det nationella, nu kööööööör vi!


min nya kärlek







smaskiga planer!

Äntligen är min ängel tillbaka i skolan igen, hon var sjuk en dag och det kändes som en vecka... Nejnej jag är inte alls beroende av henne. Snart ska jag skicka in ett av alla miljoner arbeten sen är det rast och då blir det en ciggis med tjejerna. Efter skolan ska jag börja göra om i mitt rum sen blir det pluggplugg.
Till helgen har jag och min älskade Sara fixat massa roliga planer, taggaaaaa!


what do you want from me?

Vilken fittdag jag haft. Är på skit dåligt humör, vi hörs imorgon om jag inte tagit livet av mig eller hamnat i koma.

hörs då!

Nu är det bokat och klart! Imorgon drar jag och Sara utomlands och lämnar det här piss landet!


Scream at the sky but no sound is leaving my lips

It's like I can't even feel
After the way you've touched me
I'm not asleep, But I'm not awake
After the way you loved me

I can't turn this around
I keep running into walls that I can't break down
I said, I just wander around
With my eyes wide shut because of you


pics från helgen

Min helg har varit toppen bra faktiskt, blev inte mycket vila men det är inte det helgerna är till för. I fredags var jag på släktmiddag med Lindas & Jeppes släkt, för er som inte hänger med i svängarna så är mina två älsklingar kusiner. På lördagen blev det ingen sovmorgon utan upp och jobba! Sen kom mitt hjärta hit och vi fixade oss innan Sandra och Pillan kom, vi förade och spelade lite spel innan vi drog vidare hem till den nyfyllda 18-åringen Isabell. Vi fortsatte dricka hemma hos henne innan det blev utgång, en jätte lyckad kväll och verkligen super kul att lära känna nya människor.

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen sen kolla på djuuurgården!

Jag älskar dig!


hey boy, i love you

 


i fucking love you


magnus uggla är mitt tagga-piller

Jag är trött, hostig, röksugen, hungrig, inte det minsta pluggsugen... Sa jag att jag var kissnödig också? Nej nu får jag fan ta och tagga till så jag får något gjort den här lektionen. Efter skolan kommer Jeppe vilket gör mig på bättre humör!


like a melody in my head that I can't keep out got me singin' like na na na na

Efter lite matte plugg och några sidor mindre att läsa i min svenska bok så slocknade jag pladask i sängen. Vaknade för ett litet tag sen och har precis ätit middag. Det här som skulle vara min pluggdag... Jaja får samla lite ny energi medan jag lyssnar på min underbara drog, helt sjukt hur man kan göra en så bra låt. Natalie är heeeelt såld!
Idag hade vi håruppsättnings prov i skolan, vi behöver ju inte prata om hur det gick. Jag blir glad om jag klarar g-gränsen iaf. Men en annan bra nyhet är att vi fick tillbaka ett prov i praktisk marknadsföring där jag kammade hem alla rätt! Katchiiiing!

Nu ska jag fortsätta nynna på min låt och spela lite spel på fb.


gaaaaahhhh!!

NATALIE SALVATORE HAR HITTAT VÄRLDENS BÄSTA LÅÅÅT!!

en sång för alla er som inte pallar mer men håller huvudet högt och vägrar falla ner


Pluggtimeee

Nu ligger jag och Linda i soffan som två utslagna fotbolls spelare, helt döda. Vi har druckit kaffe och pratat lite om allt möjligt, älskar att prata med den tjejen alltså. Hon förstår mig precis och har alltid så bra åsikter om saker och ting! Nu är det dags för lite plugg sen ska vi möta upp en filur som ska köpa cigg, tur att jag har mina trogna vänner...
Latero amigos, nu ska jag plugga. Eller hoppa på linda och kittla henne?

Min man


the best days

Min helg har varit helt grym! Kom till Linda i fredags, var så skönt att träffa mitt hjärta igen! Vi tog en promenad med Ellen, kollade på film med Andreas och Jonas och bara myste. Igår var det grillfest hos Alexander så jag och Linda tog en lång promenad till Erika sen fick vi skjtus till Alex. När vi kom dit satt alla killar bänkade runt tven och väntade på att matchen skulle börja så när vi kom vågade vi inte säga så mycket, vi vet ju alla hur killar och fotboll är. Dem blir helt galna om man avbryter dem! Men kvällen blev faktiskt jätte rolig, jag, Linda, Anton & Carimo körde fifa. Måste väl erkänna att Linda & Carimo vann... BÅDA gångerna. Men det var bara för att dem var Barcelona, vi kunde ju inte låtit Real Madrid vinna.

Just nu är Linda på jobbet och jag ligger här hemma i hennes säng. På förmiddagen låg jag och Andreas och kollade på Emil i lönneberga sen gick vi ut och satt oss i solen. Pratade och lyssnade på musik, väldigt skönt faktiskt.
Ikväll kommer äntligen Jesper hem från vemdalen, jag har saknat min pluttis! Ska bli jätte mysigt att träffa honom igen :)
Nu ska jag ner och fixa lite mat sen blir det movie time!


imorgon får jag äntligen träffa min älskling!!

Du är det bästa jag vet! Ska bli underbart att träffa dig imorgon gumman.

Jag älskar dig


du högg henne i ryggen och snacka massa skit så pass på dig du behöver inte titta hit

Vilken jävla fitta man kan vara alltså, helt sjukt

jag vill ha sommar!

 


bilder från wien


sjukling

Satan vilken förkylning jag lycktas dra på mig. Känner mig helt nedsövd som att man ligger i koma ungefär, orkar inte göra någonting alls. Så medan jag ändå ligger i sängen och knarkar halstabletter och dricker vatten stup i kvarten tänkte jag ha ett harry potter maraton. Tur att det finns så många filmer för då har jag lite att göra ett tag!

 


RSS 2.0