Ibland är det underbart

Har precis tagit en skön dusch och tänt lite ljus i mitt rum. Nu ska jag dra på mig mina favorit mjukisar samt ett par sockor innan jag hämtar en iskall cola och lägger mig tillrätta framför pretty little liars, fan vad jag myser.


everytime I see you I want to grab you and kiss you

Gud vilket deppigt inlägg det blev igår.. Men idag är jag glad! Det är det jag säger, vart fan kommer dem här humörsvängningarna ifrån??

Sitter på en ganska seg historia lektion men snart är det rast och då väntar en god cigg. Efter skolan ska jag fika med morfar och även klippa honom. När jag kommer hem ska jag stänga av min mobil, dra ut strömen ur datorn, tända ljus och sätta mig med en kopp te och inte tänka på något annat!

fuck it

Jag orkar inte hamna i en sån här svacka igen. Tårarna bara rinner och jag vet inte ens varför...

pics

 


18

Igår fyllde jag år! Jag kunde köpa mina egna cigg, beställa från baren när vi gick ut och åt. Vilken frihet!
Tack så jätte mycket alla underbara människor som gratulerade mig! Och till min älskade familj som gav mig världens bästa födelsedag med jätte fina presenter och en underbar middag. Jag älskar er!

Nu ska jag ta en dusch, måla mina naglar till en kopp te och ett avsnitt gg sen ska jag städa mitt rum innan tjejerna kommer hit. Satt precis och kollade på den nya trailern till sista filmen av harry potter, den första delen kommer ut den 19 november!!!!!! Den ska ha en guldplats i min kalender. Gud jag längtar så mycket så jag nästan börjar gråta.

Ikväll kommer iaf bli bäst, är redan taggad till tusen och klockan är bara ett. Men jag har en stark känsla i magen av att det kommer bli en bra kväll och det är tack vare mina underbara vänner som kommer göra den till den bästa! <3



Never let your memories become greater than your dreams

Egentligen vill jag bara lägga mig under täcket och krypa ihop som en liten boll. Är så jäkla trött och fryser gör jag också. Idag hade vi bara samhälle så slutade vid 11, åt lunch i skolan med sandra och pillan sen drog jag och sandra in till stan. Vi gick till footlocker för att kolla på ett par skor. Efter det åkte vi mot rådhuset där jag skulle spraytana mig. Det blev bra faktiskt men helvete vad äcklig jag känner mig. Känns som att jag fått ett extra hudlager som är klibbigt och stinker brun utan sol. Och jag får inte duscha förräns imorgon, greaaat! Hoppas bara jag inte vaknar upp med helt bruna lakan imorgon.

Sitter och smuttar på en iskall cola medan jag funderar på vilken uppgift jag ska börja med först, sammhälle eller historia? Har faktiskt ingen lust att göra någon utav dem men har lovat mig själv att båda ska skickas in idag!
När jag väl är klar kan jag bädda ner mig i sängen och kolla ikapp alla serier som jag missat den senaste veckan.

you know I love it

Den här serien ska jag kolla på om och om igen tills jag dör.


den här låten ger mig fortfarande rysningar


A real friend is someone who walks in when the rest of the world walks out

Sitter i min säng och myser med tända ljus. Ska börja skriva på min historia uppgift som var mycket större än jag trodde. Men det ska bli kul, jag gillar historia!


girl you're amazing just the way you are

Var ett tag sen jag skrev nu men ärligt talat har jag inte haft så stor lust. Ibland flyger fingrarna över tangenterna och ibland kan jag sitta i flera minuter och tänka på vad jag ska skriva.

I fredags drog jag och Sandra hem till henne efter skolan för att mysa. Då hade min förkylning blivit riktigt dålig, det kändes som att jag var täppt i hela huvudet och ögonen var uppsvällda och rann hela tiden. Jag såg lite ut som en knarkare. När vi precis hade hunnit lägga oss i sängen kom Nicklas. Det var meningen att vi skulle ha chillkrök men istället gjorde vi en god middag, pratade och rökte. Somnade vid 11, haha rolig tjej. Var helt död!
Vaknade efter en timma av att jag var jätte hungrig men jag låg så skönt under täcket och frös gjorde jag också så det fanns inte i min värld att jag skulle lämna sängen för lite mat. Somnade om men vaknade av att Sandra satte sig på min sängkant med ett glas juice och mina favorit mackor, så jäkla gullig och gud vad glad jag blev!

Igår var det födelsedags firande med släkten. Vi drack bubbel, fikade och åt en jätte god middag. Lite presenter fick jag också! Det jag blev gladast över var pengarna jag fick av min älskade morfar till körkortet och champagnen jag fick av min morbror, nu ska det firas!

Mamma har tjatat hela dagen om att vi ska gå ut och ta en promenad för jag måste röra på mig så jag inte blir så seg men helst vill jag bara dra täcket över huvudet och ligga och läsa min bok. Nu börjar solen lysa också... Kan det inte börja regna så jag slipper gå ut och kan tända lite ljus ist?


Pray and let God worry

Sitter i min sköna säng iförd mysoutfit och en kopp kaffe. Ska läsa lite bloggar innan jag börjar skriva lite på en historia uppgift vi fick idag. Nu ska natalie ta och skärpa till sig, man blir inte rik utan utbildning.
Fick ett nagelsett av min bebis igår också så om jag har tid och ork ska jag sitta och pyssla med mina naglar.

Imorgon får vi förhoppningsvis gå på visning för en till lokal inför studeten och efter skolan drar vi hem till Sandris för ännu en lyckad kväll med trevligt sällskap. På lördag ska vi fira mig och sofia med släkten, hihi då kanske jag får presenter! Förresten, nästa fredag smäller det!!!


Uggla

Vaknade för ett litet tag sen av att Linda ringde, hade försovit mig ganska rejält. Sitter nu i sängen med täppt näsa, hes röst och ett leende på läpparna. Igår var jag på Uggla med Sandra, det var helt otroligt kul!
Efter att vi hade hade varit i riksdagen åkte vi hem till mig ett tag, jag bytte om och vi tog några cigg på ballen sen drog vi möt högdalen hem till sandris. Där chillade vi med niklas innan vi lämnade honom för att möta upp Sandras mamma. Vi åkte förbi sjukhuset och hälsade på Sandras mormor, gulligare tant får man leta efter!
Efter det åt vi middag ute sen var det bara att pressa gasen i botten mot stan, vi höll på att komma försent eftersom vi inte hittade någon parkeringsplats. Men vi kom i tid iaf och det var otroligt roligt!! Sandra har alla bilder så när jag fått dem lägger jag upp några.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och skynda mig lite, men det är så skönt att vara hemma. Skulle inte banga på en film-mys-te-dag.


vilka godingar jag har hittat!



 

 

 

 


jag behöver inte leka att jag är spindelmannen, jag klättrar på väggarna ändå

Jag har som små fjärilar i magen bara för att det är kallt och burrigt ute, jag älskar hösten och vintern. Julen är mitt hjärta! Älskar att mysa ner mig i soffan framför greveholm och en kopp te. Jag är pirrig hela tiden, ungefär som att jag är kär. Vilken skön känsla det är!

Jag känner mig fortfarande lite småsjuk, känner mig helt seg i huvudet. Som att hjärnan inte kopplar till kroppen riktigt, det jag tänker gör jag 2 sec senare. Iallafall är jag jätte jätte rastlös så om jag inte dämpar myrorna i fingrarna eller i benen så lovar jag att jag kommer klättra på väggarna snart.
Det jag alltid gör när jag är rastlös är att städa, men det gjorde jag ju liksom i förrgår och så duktig är jag inte på att skräpa ner... Får se om mina myror klarar av en film, isåfall får det bli en Harry potter för nu var det länge sen!


Ser ni den halva killen i bakgrunden? Gad vad snygg han var!
Synd att vi inte fick med ansiktet..

pics från helgen

vi skulle se hur många dubbelhakor jag kunde få..


fan

De senaste dagarna har jag varit omringad av folk som varit sjuka, det hade varit ett under om jag hade klarat mig undan oskadd. Men det gjorde jag inte... Känner att det börjar komma något i halsen, ni vet när det kliar lite och man sväljer och sväljer hela tiden. Nu ska jag iaf dricka upp mitt kaffe och tycka lite synd om mig själv sen ska jag börja röra mig mot nordiska museét. Have a good day sweeties


You´re single now well then so am I so let´s seize the day

Kom precis hem efter en jätte rolig helg med min söta Sandra. Just nu sitter jag i sängen och njuter av min första kopp kaffe för dagen medan jag lyssnar på hoffmaestro. Ska bädda min säng och sen slå på greveholm. Det är grått ute och vinden sliter i grenarna utanför mitt fönster, perfekt väder för min favorit julkalener.


jag strålar, jag lyser


When the devil wants to dance with you, you better say never because a dance with the devil might last you forever

Sitter i min säng och huttrar, helt plötsligt började jag frysa som en liten gris. Ska ta på mig den tjockaste myströja jag har och fortsätta kolla på The ghost writer. Nu har jag även fixat syntestet så nu är det bara att skicka in det, hur man nu gör det. Imorgon blir det heldag frisör och efter skolan ska jag ta en sväng till liljeholmstorget för jag behöver verkligen nya kläder innan jag får ett nervsammanbrott!
På lördag blir det jobb sen hem till Sandras pojkvän niklas för ännu en trevlig kväll, förra helgen var riktigt rolig! Resten av helgen ska jag nog bara ta det lugnt, ska ringa min kära morfar och se om han har tid för en fika på söndag.


spring för livet fan

Jag lovar att det är någon som försöker säga något till oss, mig och Therese. För varje gång, och då menar jag varje, händer det något som får oss att tappa andan eller kissa på oss.

Första gången vi var ute gick vi förbi en bil som helt plötsligt började brumma av sig själv. Andra gången gick vi på en väg med en skog på höger sida där det är en backe som störtar rakt ner och ingen normal person kan gå där. Då helt plötsligt hör vi grenar kanka och det kommer fram en svartklädd gubbe bland träden och jag skriker "Helvete Therese, spriiiing". Han måste ju trott att vi var halvt galna men jag blev fan rädd.
Tredje gången kom det en räv springande, visst dem är inte läskiga i sig men jag får alltid för mig att vilda djur ska anfallas och bitas. Så jag började gå snabbare medan Therese stod kvar för att gulla med den. När vi väl började gå igen gick den efter oss och då höll jag på att kissa på mig.

Och så nu, för en stund sen satt vi på en bänk och rökte och pratade. Helt plötsligt hör vi ett skit konstigt ljud på andra sidan vägen, det låter som en arg hund som skäller men det lät ändå kvävt. Vi fortsatte att lyssna tills vi hörde att det kom närmer och då ställde vi oss upp beredda på att springa. Sen hör vi ljuder skit nära och jag springer allt vad jag kan med Therese tätt efter mig. Jag kollar bakåt och ser något stort springa över vägen upp mot oss så jag springer ännu snabbare men när vi saktar in säger Therese att det bara var ett rådjur. Så vi stannar och andas ut samtidigt som min granne kommer gående med sin hund och frågar vad vi blev jagade av, haha.

Vi låter verkligen som riktiga pussys nu men det är lite läbbigare när man är ute och det är jätte mörkt samtidigt som vi nog är jäkligt bra på att skrämma upp varandra.

Så, vad händer nästa gång? Tvek om jag vågar ta fler kvällspromenader..

Old pic


prommis in the dark

Snart blir det en dusch sen ska jag upp och sträcka på benen, det blir en promenad med Therese!

en frimurare

Under middagen tittade jag på en dokumentär om Dan Browns senaste bok den förlorade symbolen, vart allt utspelar sig och vad som egentligen är sant i allt han skriver. Mitt under middagen fick jag veta att min mammas farfar har varit en frimurare, huuuur jävla ballt är inte det?! Ska åka hem till morfar någon dag och fråga ut honom på riktigt! Hoppas han har lämnat kvar sin frimurar ring till sitt lilla barnbarnsbarn... ja vad det nu blir.

Om drygt en timma är det idol och efter det ska jag nog slå på en av alla filmer jag laddat hem idag, skönt att man börjar 12 imorgon! Imorgon ska jag även svänga förbi optikern för att göra synundrsökningen till körkortstillståndet.
Nu ska jag måla mina naglar innan jag bäddar ner mig för att lyssna på alla nya stjärnor!


Don't belive everything you think

Hade rätt skön dag idag, slutade 11 men sen drog jag till jobbet och jobbade till 6. Nu har jag ätit en god middag och tänkte ta bort mitt smink innan jag lägger mig i sängen för att skriva klart en historia uppgift som jag inte ens börjat på, äsch det går nog snabbt. Får tagga till med lite musik.
Om det inte är något bra på tv ikväll blir det några gg avsnitt innan läggdags!

 


lördag!

Efter några timmars jobb är jag hur pigg som helst och har massor med roliga planer som väntar. Om ett litet tag kommer min lilla Sara hit för att sno mina kläder! Hon ska kolla ut en klänning hon ska ha ikväll när hon går ut. Sen ska jag packa min väska och åka mot rågsved, vart fan det nu ligger. Där ska jag möta upp Sandra och hennes pojkvän!
Laaater


everything I can't be is everything you should be

Det är verkligen tråkigt att vara uppe den här tiden, det är helt dött. Överallt.
Man är trött och fryser eftersom den riktiga höstkylan kommit nu plus att jag inte är hungrig såhär tidigt.

Har lite planer för dagen, får se vilka som blir av. Nu ska jag iaf till jobbet friends!

good night sweeties


tired as hell

Kom hem från stan för kanske 20 min sen, har redan hunnit klippa mammas lugg en snabbis och bytt om till mjukiskläder. Bara ta bort sminket som saknas. Köpte min älskade gås väst idag så nu ska jag sitta och hålla tummarna för att det ska bli kallt imorgon, dra ner några extra grader!

Skoldagen var helt okej förutom att vi hade världens sämsta vikarie i historia, jag höll på att somna efter 5 min och jag brukar ändå inte tappa koncentrationen i första taget. Eller...

Förresten har jag tagit första steget så imorgon kör vi!
Nu ska jag äntligen bädda ner mig i sängen, puss

BINGO!

I'm awesoooooommmmeeee!!!

Gud räknar mina andetag, bara du vet hur mycket tid vi har kvar

Hola amigos!
Hade tänkt dra och simma efter skolan men fastnade med tjejerna på donken och ciggen efter maten gjorde mig dö seg. Så jag trog hem ist, funderade på att ta en power walk när jag väl hade kommit hem men nu är det lagom mysiga moln på himmlen så jag skippar det! Ska städa lite här hemma hade jag tänkt ist sen blir det noppning av ögonbryn och färgning.

Måste bara berätta vilken jäkla snygg kille vi fått i ettan, herreguuud!! Jag och William gick och gissade på om han var bög eller inte, William hoppades såklart det men han har ju ändå pojkvän! Ska spana in vad han heter när skolkatalogen kommer, håller er uppdaterade!

Nu ska jag dra på mig ett par mjukisar och börja städa. Gud så skönt att vara hemma innan 4 för en gångs skull.
Puss

RSS 2.0