remember my name

This is ten precent luck, twenty precent skill.
Fifteen precent concentrated power of will.
Five precent pleasure, fifty precent pain.
And a hundred precent reason to remember the name


oh boy...

 


do you know what i like about rich guys? nothing

Jaaaa det är så kul att vakna halv 9 på en lördagmorgon... Funderar på att gå upp och äta frukost framför OC sen ska jag ta en promenad i 20- för att få lite "frisk" luft!
Puss skruttungar!


fight for this love


don't

My promises, don't mean a thing. The end is so disgusting


schooool

Im ready!


it's real

"But one of these days, I'm gonna meet a girl who really loves me. Maybe she won't be what you call hot, but I'll think she's beautiful. And I tell her so.
I won't be mean to her because I wont have to play games with her. I'll just be the guy that she can always count on, and that'll be enough. And she'll be elite to me."



its about what?

In a relationship its more than being careful with the chemistry. Its about being careful with your heart.


go with the flow and see where it takes you

Sov hos Linda igår och när jag vaknade imorse hade jag en positiv känsla i hela kroppen! Men sen gick dagen lite upp och ner, vi började 12 så jag och Linda drack kaffe och köpte lite smink innan skolan började. På frisörlektionen fick vi en kund som hade hår ner till höfterna och lika tjockt som jag är bred typ... Det tog 3 timmar att slinga det håret och mitt dålamod var i botten när vi var klara. Som tur var jobbade jag och Linda tillsammans, bästa teamworket såklart!
Nu har pappa gjort fruktsallad och jag ska snart våga mitt hår eftersom jag inte har något bättre för mig...

De val och misstag vi gör i livet är dem som sedan gör oss till den personen vi är. Så ur det negativa kommer det alltid något positivt!



helt solklara

"vänner finns det få av, dem växer inte på träd. så öppna ögonen och se dem du håller kär. ta vara på den vänskap som du alltid får och njut av den genom alla dina år"

ni tre gör min dag. med er kan jag prata om allt, skaratta och gråta.
det är underbart att veta att ni alltid finns där!
och ni ska veta att jag alltid kommer finnas för er mina änglar


hahahahahahah!

Kollade igenom min super gamla dator för någon timma sedan. Hade glömt bort hur mycket bilder jag hade på den egentligen! Över 1000 bilder sen 06. Det här ska bli roligt, sitter och kollar genom alla just nu. Skämms mer och mer ju längre bak jag kommer, hur kunde mina kompisar låta mig se ut såhär?

en liten fjortis natalie


äcklig jävla ångest


sentimenti

Jag orkar inte med nåt svek, för jag klarar inte av det.
Har växt ifrån all lek. Ja, jag hoppas du förstår de!
Det som jag behöver är närhet, ja jag behöver din värme.



korten på bordet, nu vet du vad jag känner

Jag är så äckligt otaggad på att plugga så jag hellre skulle kunna gå ut och lägga mig och dö i en snödriva! Som tur var hörde Therese av sig nyss och frågade om vi skulle ta en prommis. JA TACK! Då slipper natalie plugga. Perfekto!
Today började jag 12 och haft ganska chillig dag faktiskt. Efter skolan gick jag till gallerian precis bredvid vår skola och gjorde några kap. Alltid skönt med nya kläder!

Nu ska jag packa på mig med kläder, ska bli en fet eskimå!


du snurrar min värld

V: Kukslukare
Linda: Okej nu måste vi komma på något riktigt bra!
Jag: Hm okej...
Linda: JAG VET!! Marsipangris!


hahahahahahaha! Du är världsbäst hjärtat!!

l'amore è difficile

Sometimes people play hard to get because they need to know the other person's feelings are real.

dear john

Jag dör av längtan till den här filmen! Adam visade trailern idag och förhoppningsvis ska vi kolla tsm. Då har jag en axel att gråta mot jag som alltid gråter till filmer..


min heelg

Min helg har varit rolig och händelserik som alla andra dagar i mitt liv. I fredags åkte jag och min bebis hem till mig efter skolan. Vi gjorde inte ett skit på hela kvällen men hade ändå riktigt mysigt! När klockan var 1 traskade vi ner till brommaplan för att möta upp Niklas. Vi fick ett ciggpaket och han fick sällskap ett tag, bra byte tycker jag. Under lördagen chillade jag bara fram tills kvällen då jag tog bussen till Niklas, vi åt godis och kollade på film och hade det allmänt muuusigt. Somnade runt tre och vaknade ett vilket betydde problem för kvällen... När jag åkte från Niklas stannade jag upp på vägen för att säga hej till Virrebirre i kylan. Satt och snackade lite eftersom det var ett tag sen!

Nu är det måndag och zombie är mitt andra namn idag. Ikväll blir det läggdags kl 10!

ojoj vilken gammal bild jag rotade fram, då var vi små och gick i 9an!


ganska men bara ganska

Jag har ganska tråkigt just nu.. Hade tänkt att jag skulle plugga lite men plugga första dagen efter lovet, njaae. Någon måtta får det vara! Hoppas middagen är klar snart för jag är hungrig som ett djur och äter som ett djur har jag också börjat göra.. Ikväll kommer det en bra film som jag ska kolla på med min syster!
Ska nog gräva ner mig framför min bok tills middagen är klar och så ska jag prata med min mage eftersom maten är påväg så tycker jag att den kan vara tyst nu.


sjukling..

Jag hatar verkligen att vara sjuk, hatar hatar det! Man missar allt roligt, får ställa in alla planer och tacka nej till allt som dyker upp. Idag har jag legat i sängen sen jag vaknade. Traskade upp vid 11 och åt frukost med pappa, vi fastnade framför en film som faktiskt var bra! Gick in till mitt rum och bäddade ner mig i sängen, den äckliga frossan hade kommit tillbaka. Kollade på några avsnitt av oth sen var det dags för lunch. Nu har jag tagit en uppfriskande dusch och är len som en babyrumpa! Efter middagen ska jag bädda ner mig i min säng med en ruskigt bra bok där jag ska ligga hela kvällen.. Äta lite halstabletter och dricka te med honung. Hm.. det är inte så jobbigt att vara sjuk trots allt.
Puss mina friska nötkärnor!

jag och Cimon, två sjuklingar..
jag hoppas verkligen inte det var du som smittade mig, eller?


2010

love you best friend

 

påväg till ekerö

 

några ekerö boys

 

smiiile

tre snygga brudar dagen efter nyår, eller två dagar efter var det nog
när vi såg avataaaaar 3D!!


RSS 2.0