I like your last name, we should share it!

Alltså de här praktikdagarna tar seriöst livet av mig. Hade tänkt att jag skulle få lite plugg gjort idag men jag är helt slut i huvudet, så fort jag kollar lite för länge på något fastnar jag med blicken och ser sådär hypnotiserad ut. Men eftersom det bara är fyra dagar kvar nu av praktiken så kan plugget vänta ett liiitet tag till... Så jag ska nog kolla ett avsnitt eller två av en serie nu! PUSS

inte funderat på målare?

Nu sitter jag här med färg på ögonbrynen, ögonfransarna och på mina sidecuts! Tycker det är skit kul att färga, när jag har penslat klart hela huvudet kör jag en omgång till bara för att det är så kul att pensla (och för att färgen ska komma överallt såååklart). Kanske borde bli målare istället för advokat som jag egentligen hade tänkt mig, det är ju rätt glammit va? Jag vet iaf någon som ska måla hela sin lägenhet själv när hon köper en! Yes just det, jag!

people who are meant to be together will always find their way in the end

Min vecka kunde verkligen inte starta bättre än såhär. Vaknade halv 11 och var ordentligt utvilad och förkylningen kändes mycket bättre. Mötte upp Issa vid halv 1 och vi gick och satte oss på ett jätte mysigt fik där vi satt i flera timmar och bara pratade om verkligen allt. Efter den pratstunden mår jag bättre än jag gjort på lääänge. Hon är en av de mognaste och vettigaste kompisar jag har och jag måste bara säga att jag är otroligt glad över att jag har henne! Vi skrattade åt våra otroligt dåliga internskämt, planerade massor med kul för framtiden och satt även och snackade om allt som hände just nu. Nu är jag iallafall fylld med ny energi och insperation så jag ska städa mitt rum och plugga! Den mysiga eftermiddagssolen skiner in genom mitt fönster vilket gör mig på ännu bättre humör!
Jag känner på mig att det här kommer bli en grym vecka. Och vill bara önska min fina vän ett stort lycka till inför operationen imorgon, den kommer gå bättre än bäst.



treat people as you would like to be treated. karma's only a bitch if you are

Har suttit och sorterat lite kläder framför en wallanderfilm som går på tv. Så nu är det rent och fint i min fåtölj iaf! Det blev inget plugg ikväll utan sparar det till imorgon istället! Ska ta en liten fika med issapissa imorgon också, ska bli riktigt mysigt. Blir sista rycket innan hennes operation. Nu ska jag kolla klart på wallander sen har jag laddat hem black swan och burlesque som alla säger är så bra så ikväll blir det filmmys med lite godis! Sleep tight

I have always voted for you guys!


Blue bloods

Haha det här är ju pinsamt, idag har jag inte fått ett skit gjort. Har gått ur sängen för att göra lunch sen har jag bara streck kollat blue bloods och nyss pratade jag med min bästis i phonen. Hade tänkt bära ut min disk och plocka ur diskmaskinen sen ska jag kolla några fler avsnitt! Älskar söndagar


You know that were gonna **** cause I don't give a ****

Veckan har definivit varit påfrestande vilket man märker på min sömn och även mitt immunförsvar. Men nu är det söndag och jag ska bara ligga hemma och kurera mig, ringde alex idag också och sjukanmälde mig för imorgon så det inte blir värre. Eftersom jag ska på skiva på onsdag och skriva högskoleprovet på lördag vill jag vara tipptopp! Så min dag ska gå åt till att dricka tee med honung, knapra halstabletter, läsa harry potter, kolla blue bloods och plugga. Fyfan vilken skön dag måste jag säga.

Igår var ännu en guldvärd kväll med Issa! Vi hade lika roligt som alltid och minst 100 nya minnen. Jag förstår inte att vart vi än går, hur kvällen än slutar och vad vi än gör så blir kvällen lyckad. Helt underbart är det att vara ute med den tjejen! Vi tog några glas på mkb där vi träffade lite sköna människor, sen var tanken att dra vidare till Ego men ingen av oss hittade och det var så förbannat kallt ute så vi gick till donken istället där vi åt mat, tog en kaffe och satt och pratade. Det var riktigt mysigt! Och det bästa av allt är att jag hade en sjukt rolig kväll men är inte det minsta bakis!

Nu ska jag sitta och fundera på vad jag borde börja med, plugga, städa eller kolla serier? Hmm jag undrar vad som låter mest lockande... TTYL



Japp nu har jag tagit mig i kragen och slängt in mina älskade men otroligt skitiga converse i tvätten! Det kommer en bild sen där ni får se resultatet!




Being strong is not to never fall. It's getting up every time you fall

Här sitter jag i min säng och ögonen går bokstavligt talat i kors. Är så in i helvetes trött och en förkylning verkar jag ha dragit på mig också, det är ju great! Men det hindrar inte mina planer för helgen! Nu hade jag tänkt färga mina ögonbryn och äta en våffla sen är det godnatt.

Love is like giving someone a gun and just hope they won't pull the trigger


Jag kan dö för den här serien!






It doesn't matter which way you decide to take because you lose anyway

Har precis varit och solat och eftersom jag inte orkade sätta mig och åka hela vägen till st eriksplan nöjde jag mig med solariet i abrahamsberg. Men herregud vad dyrt det var där, 40kr för 12min. I fortsättningen håller jag mig till st eriksplan! Nu är jag även nyckelkund hos min bank och så har jag öppnat ett aktiekonto. Nu ska jag sätta mig och plugga inför högskoleprovet och söka kurser på universitetet, gud vad jag känner mig gammal helt plötsligt... Jaja nu kokar min pasta och mina köttbullar håller på att brännas så måste kila!
Gourmet lunch it is! PUSS

My real man and my only man

Är helt jävla slut i huvudet. Mailade precis mina mvg frågor till min lärare, den blev 4 sidor lång... Hoppas hon orkar läsa allt för annars har jag slitit arslet av mig i onödan. Har gjort en nattmacka som jag ska äta nu sen ska jag krypa ner under täcket framför en harry potter, gud det var länge sen!

Sommarjobb!

Idag är jag riktigt stolt över mig själv, har skrivit två sidor på mina mvg frågor till samhällskunskapen men blev inte helt klar för jag var tvungen att hoppa in i duschen och äta en macka för att få lite ny energi. Sedan satt jag och snackade med issa ett tag på fb, vi smidde planer för helgen och snackade om lite annat. Så nu är jag verkligen på jättebra humör eftersom den tjejen är så positiv och glad hela tiden!
Tog mig även i kragen och sökte sommarjobb till sommaren! Det var riktigt kul att skicka in en ansökan och nu bara kryper det i hela kroppen, vad skönt det skulle vara att ha ett sommarjobb och tjäna lite cash. Är även jätte nyfiken på att se hur allt funkar på andra arbetsplatser som inte är en frisörsalong. Kanske ska skicka in en ansökan till eftersom det var så roligt!

Imorgon är det ännu en jobbdag men på torsdag är jag äntligen ledig! Då har jag fullt med ärenden som ska fixas. Ska förbi banken och bli nyckelkund, ska svänga förbi tatueringsstudion och boka tid, gymma, söka kurser på universitetet, plugga. Ja ni fattar, den dagen är fullspäckad!
Nu ska jag borsta tänderna och förbereda mig för sängen, blev plötsligt väldigt trött...


Misslyckad chey

Plugget gick ju bra... Jag hade klickat upp alla dokument och var beredd att börja skriva men måste erkänna att jag var måttligt taggad. Sen blev jag upphållen på msn ett tag efter det ringde jag polacken och efter det ringde jag Sara. Och vips så var klockan 10, vad i helvete?
Jaja har imorgon på mig också och då får jag ha lite mer självdiciplin känner jag! Nu ska jag ta något att äta och sitta och uppdatera fastpasttv varannan minut för att se om sista avsnittet av pll ska visa dig där snart!!!


Sommar!!


All my life I've been good but now I'm thinking what the hell

Nu jävlar ska jag plugga! Tangenterna ska ryka och min hjärna ska vara helt slut när jag är klar! Ska fixa lite te, har nämligen fått för mig att te är en magiska drycken när man pluggar. Synd bara att den aldrig funkar.. Men det är gott iaf! Hörs om några timmar amigos!

I'm messing with your head boy

Igår kväll innan jag gick och la mig gjorde jag en to-do list så jag skulle få allt gjort som behövdes göra idag. Har plockat in mina kläder och mötte upp min fina Sara för ett tag sen, herregud vilket väder det är! Helt underbart, jag älskar det! Nu är det pluggtime, ska bre några till mariekex med smör (det är så gott, ni måste smaka!) som jag kan käka medan jag pluggar. När jag fått allt plugg klart blir det middag med familjen och min morbror som kommer över! Sen ska jag fixa mig och byta om för att sedan åka in till stan där jag ska möta Niklas på en öl sen blir det bio. Tur att jag ska sova i pappas säng inatt eftersom vi ska se en skräckis...


what the hell


Hear you me

Det är fredag och för en gångs skull ska jag gå tillbaka till en gammal vana, nämligen att verkligen njuta av min egentid. För ett tag sedan var jag bara hemma varje helg och varje dag efter skolan, satt i mitt rum och lyssnade på musik och småpysslade med allt möjligt. Det bästa av allt var att jag verkligen trivdes med det, det störde inte mig ett dugg. Men sen började jag umgås med kompisar mer och mer och jag blev bara rastlös när jag inte träffade någon eller inte hade något planerat. Så det känns skönt att en gamla natalie is back. Hade tänkt måla naglarna, dricka lite mer te, läsa igenom universitetskataloger och lite annat.
Imorgon blir det tidig uppgång för ännu en jobbdag men det ska faktiskt inte bli så farligt! Efter jobbet hade jag tänkt plugga lite sen ska jag träffa Niklas tror jag!

Förresten vill jag bara nämna att jag har världens bästa chef och känner mig 1000 kg lättare. Har gått och bärt en sak inom mig för säkert 4 månader och utan att jag märkt det har den långsat brutit ner mig men nu har jag slitit mig loss från den och blev mottagen med öppna armar. Trycket från bröstet har släppt och det känns underbart, gissa vem som kommer sova gott ikväll! Sleep tight fellows

who's that chick?

Horäckel nu blev jag på dåligt humör. För det första kan jag inte ladda upp bilder och har inte kunnat göra det de senaste dagarna heller, är det bara min blogg som är cp eller? Och för det andra skrev jag nyss ett inlägg men det försvann såklart. Aja just my luck i guess. Ska iaf fixa lite te och kolla på 101 sätt att åka ur en gameshow, Cimon & Michaela är med ikväll! Det kan man ju bara inte missa! TTYL

Im dead.

Jag har ett sånt jäkla sug efter cola, tur att vi har tre iskalla burkar i kylen. Fyfan vad gott!!! Är helt död efter träningen idag så jag ska knäcka en cola och kolla på ett avsnitt av någon serie innan jag kommer decka. Imorgon är det dags för jobb igen och imorgon händer en sak som jag har samlat kraft till hela veckan... Om du finns Gud, så får du fan vara på min sida imorgon! Godnatt amigos


Take me as I am or watch me as I go.

Idag är jag ledig vilket är super duper mega skönt! Hade tänkt plugga lite nu på morgonen/förmiddagen sen ska jag traska ner till torget och köpa cigg och möta upp min fina Sara för en promenad i det otroligt tråkiga vädret, tur att Sara är min solstråle då! Förresten såg jag att det kommer ut ännu ett avsnitt av pll innan det är säsongsuppehåll, fan vilken tortyr detta är. Jag hatar att vänta på avsnitt med en veckas mellanrum, vill ha alla avsnitt samlade och streckkolla.. Jaja bara bita ihop! TTYL


Svartskalle stoltast i staden, spritt språngande galen

Jag är så trött och hungrig och fryser gör jag också! Idag har jag jobbat, ovanligt vaa, ätit middag med min underbara familj, tagit promenad med min kära therese, tagit ett bad och nu ska jag äta! Där har ni min dag, rolig va! Slutar 6 på dagarna så inte lätt att hinna med så mycket men på torsdag är jag ledig och gissa vad, det blir fint väder! Då vet ni iaf vart ni kommer hitta mig, sittande mot husväggen med en termosmugg med kaffe och sola. Sweetbananas.
Nej nu säger min mage att det är dags för mat och hejdå datorn så puss på er!


You're awesome!


Take a step and come out of the shade

Som så många gånger förr ska jag försöka beskriva min kärlek till världens bästa serie! Men som alla andra gånger innan kan jag inte, det är omöjligt! Den känslan jag får av att kolla på avsnitt efter avsnitt och tryggheten av att bara ha serien hemma, haha det är helt sjukt det är ju bara en serie. Men för mig är det faktiskt så mycket mer. Jag säger bara att ni som aldrig sett one tree hill, er tycker jag verkligen synd om. Ni får en order av mig, gör det för fan!!

Nu ska jag mysa ner mig med en deckare och lite godis. Har verkligen varit dålig på att läsa på senaste tiden, jag som brukar vara värsta läslusen. TTYL


söndag, pluggdag, othdag, chilldag

Har precis kommit hem från en uppfriskande promenad, uppfriskande är det minsta man kan kalla det. Fy satan vad kallt det var ute idag! Har hunnit slänga i mig lite lunch också framför ett oth avsnitt och nu ska jag göra mig en kopp kaffe och börja plugga! Ikväll ska jag bara ligga i sängen och kolla oth, så skönt att man inte ska upp till någon skola imorgon utan bara jobba. Längtar som sjutton tills sista pretty little lairs avsnittet kommer ut, hörde ni att det var sista för säsongen! Hur ska jag klara mig?


Sometimes its good to put up walls, not to keep people out, but to see who cares enough to break them down. They are the ones worth keeping

Har precis tagit en skön dusch med ansiktsmask och hårinpackning, känner mig som en ny människa! När jag precis hade kommit ut ur duschen ringde Sara så vi pratade en stund medan jag försökte smörja in mig och klä på mig samtidigt haha. Nu ska jag fixa något gott att dricka och vänta på middagen, är vrålhungrig efter gymmet! Ikväll blir det melodifestivalen med familjen och min morbror, myspys!
Imorgon ska jag träffa Sara, hoppas det är fint väder så vi kan solaaa! Later

Everytime you crash and burn i'll be here to make you allright

För några månader sedan bråkade jag med min bästa vän Sara, det slutade med att vi sa upp kontakten med varandra och jag var så jäkla förbannad då. Men när ilskan hade lagt sig och jag började tänka tillbaka på våra minnen gick jag runt med en klump i hjärtat varje dag, fyfan vad jag saknade min vän. Men jag vågade inte höra av mig för jag visste inte hur hon skulle reagera, tänk om hon inte ens skulle svara så jag sköt bort den tanken.
Men för någon dag sen när jag loggade in på fb hade Sara skrivit pm till mig på fb och då började vi prata ut om allt på en helt annan nivå än innan. Det kändes så skönt att få säga allt och att hon lyssnade och förstod och jag fick även höra hennes syn på det hela. Så vi bestämde oss för att ses och när jag såg Sara stå på stationen och jag gick fram och krama henne höll jag nästan på att börja gråta, vi har känt varandra i snart 13 år och hon har alltid varit den personen som funnits där för mig oavsett vad. Hon är den vännen som aldrig dömer, som skulle kunna åka hem till mig mitt i natten om jag verkligen behövde henne, som lägger undan sina egna problem för en stund för att bara lyssna och förstå mina. Hon är den finaste vän man kan tänka sig och jag är så glad över att hon var modig och tog upp kontakten!

Vi kommer ha en underbar tid framför oss och skaffa massor med nya minnen, låtar och foton tillsammas som vi kan sitta och titta tillbaka på när vi har små barn som springer runt och leker. Haha nu ska vi inte gå händelserna i förväg känner jag men vill bara säga att jag är så glad att vi blev sams igen.
Sara betyder så mycket för mig och det finns verkligen ingen bättre vän än henne <3


Hope is wishing something would happen. Faith believes it will happen. Courage is making it happen.

Såg att det var några dagar sen jag skrev och när jag tänker efter på anledningen så kommer jag inte ihåg varför jag inte skrivit de senaste dagarna, haha weird. Igår gjorde jag iaf en liten makeover, jag är inte trött på mitt hår och vill varken ändra frisyr eller färg men någon förändring ville jag ändå ha så jag körde på sidecut! Vet att jag är sist i hela världen men det är nytt för mig iaf och det är det som räknas. Om man inte kan vara först med allt kan man ju iaf vara sist.

Igår hade jag telefondate med polacken, vi planerade lite plugg och pratade om allt möjligt. Vi ska ta en pluggfika någon dag vilket kommer bli riktigt mysigt! Sitta med datorerna över en latte och få massor gjort!
I tisdags hade vi träningskväll på salongen så jag tog med min fina mamam som modell, det gick jätte bra och hon blev nöjd så det var sweetbananas.

Idag är det redan torsdag, helvete vad dagara går snabbt nu för tiden man hinner ju knappt med. Är ledig idag så på morgonen har jag haft lite oth time sedan ska jag iväg och sola, dela ut cv, fika med morfar och träna. Ska även möta upp en gammal kär vän, vi ska ta en promenad och prata igenom lite saker som hänt.

Förresten är jag nu en stolt ägare av en... gissa vad! ONEPIECE! Jag säger bara det att man kan inte säga att något mjuksplagg är skönt förrän man testat den här sparkdräkten för vuxna. Jag ska leva och dö i den här och tiden fram tills jag ska dö ska jag bo i den! Och när jag väl dör ska jag begravas i den också så lägg det på minnet kära vänner ifall jag skulle dö i förtid eller så!

Dags för lite städning här hemma och lite nagelmålning. TTYL


Wonderful sunday

Idag tog jag en promenix ner till gymmet i det underbara vädret, tänk att man kan bli på så himla bra humör av lite sol! Efter ett skönt gympass deckade jag i sängen framför oth och nu sitter jag här. Är lite smått förbannad på min mobil eftersom jag inte kunnat ta emot sms de två senaste dygnen. Under veckan har alla på jobbet klagat över att deras mobiler har strulat om det ena och det andra och jag tänkte varje gång "gud så skönt att min mobil är som den ska", haha tack för den liksom. Ska ringa och skälla på comviq imorgon och hoppas att dem fixar det!

Har inte den blekaste aning om vad jag ska göra efter jag skrivit det här inlägget. Det blir förmodligen några oth avsnitt till innan middagen. Är på min favorit del, i början av andra säsongen när den nya killen Felix kommer och snart ska dem ha darenight!


Me and my drum



Vilken feel good låt asså!! Ska spela den på repeat medan jag dansar runt i mina underkläder och väntar på att min kräm ska torka in sen blir det movietime!

Girls night out

Igår hade jag och issa planerat en mysig fredagkväll, tanken var att vi skulle äta middag och gå på bio. Vi skulle gå på premiären av den nya skräckfilmen ritualen och båda var skit taggade för att bli lite rädda! Vi åt en jätte god middag i kungshallarna och bestämde oss sedan för att ta ett glas vin innan bion. Vi satt och pratade och hade hur trevligt som helst medan tiden rann iväg men en väldig fart, kom sedan på att det vore smart att kolla hur många platser det fanns kvar. Först var det 107 st så då var det lugnt, en halv timma senare var det 11 platser kvar, vad i helvete? Då blev det brottom kan jag tala om! Sedan innan vi precis skulle gå var det bara en plats kvar... Haha så vart det med den bion.
Vi drog vidare till ett av våra nya favoritställen som ligger på medis, där spenderade vi resten av kvällen och hade det mycket trevligt! Jag tror bartendrarna (hur säger man?!) gillar oss där för vi blev bjudna på flera olika shotts samt att dem räddade oss från en efterhängsen kille som inte kunde lämna oss ifred och som dessutom ramlade baklänges från sin stol, haha jag skrattar fortfarande åt det! Kvällen var jätte lyckad även fast det inte blev helt som vi hade tänkt oss, men när det inte blir som man har tänkt sig brukar det oftast bli dubbelt så roligt!

Har precis laddat upp mina batterier framför två oth avsnitt. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen för jag känner mig lagom fräsh, ska göra hårinpackning och ansiktsmask! Sedan blir det en mysig middag och en film med min mammi!


When someone walks out of your life, let them. They are just making more room for someone better to walk in

Gud vilken härlig morgon, solen skiner vilket alltid gör mig på strålande humör! Nu ska jag göra mitt bästa för att dölja min bakfylla med smink och kaffe sen är det off to work. Igår hade jag en super rolig kväll med min lilla polack! Det hände så många roliga saker som jag måste dela med mig av sen. TTYL


I will be by your side


you're dead dude, deal with it!

Hola amigos, lovers, sweethearts and fuckface!
Idag har jag bara jobbat och lidit igenom ännu en dag men en fruktansvärd träningsvärk. Måste verkligen lära mig att träna måttligt så jag slipper den där tre dagars träningsvärken som gör att jag inte ens kan gå normalt. Pratade nyss med en av mina gulliga vänner i telefonen, vi har massor med roligt planerat inför helgen och jag längtar redan!!
Hade tänkt ta tag i min klädfåtölj nu så jag får det gjort sen ska jag sätta mig i soffan inne hos mammi, sofia och pappa har åkt till landet men vi valde att stanna hemma. Så ska njuta av vår ensamtid! PUSS


Pretty little liars

 

 

Herregud vad jag älskar den här serien! Måste nästan se det senaste avsnittet en gång till.
Båda två av de här killarna tyckte jag var skit fula i början men jäklar vilken charm dem har båda två och fy helvete vad jag tycker dem är snygga nu!! Nej jag måste se avsnittet en gång till!


-


Don't be a woman that needs a man, be the woman a man needs!

Vaknade till fågelkvitter imorse och fick en helt varm känsla inombords plus små fjärilar i magen som flög runt. Jag har varit så glad den senaste tiden så dagarna har bara flugit förbi! Har även massor med mysiga saker planerat framöver. Efter praktiken ska jag tatuera mig och så ska jag köpa min efterlängtade Michael Kors väska, vad jag längtar!

Idag skulle jag egentligen åkt till Issas salong för att få utväxten färgad och håret klippt men hennes chef satte ribban högt och ville ha in på tok för mycket pengar så jag fixar det under veckan istället. Vid 1 ska jag till tandläkaren och spänna tandställningen och efter det ska jag dra och sola! TTYL lovers


RSS 2.0