something you forgot




chillar på livet

Sitter i sängen med huvudvärk men har ett glas tomatjuice, en kopp kaffe och kladdkaka så det överväger mitt lilla huvud problem. Ganska skön skoldag förövigt, lämnade in lite engelska uppgifter som skulle varit inne i typ december. Duktig tjej! Efter skolan gick jag och Sandra runt lite i stan och fastnade på doknen där vi satt och pratade i någon timma. Efter det blev det soldags därav min huvudvärk. Ska strax plugga lite mer sen ska jag hoppa in i duschen och smörja in mig med min underbara nyinköpta body butter, im in looove!

Och så vill jag bara säga till min älskade bästa vän att jag kommer sakna dig så helvetes mycket när du är borta. Vem ska jag skratta med på dagarna? Vem ska jag säga våra skämt till som bara du och jag skrattar åt? Vem ska smsa mig på mornarna och fråga om jag är vaken så vi kan ta en kaffe på donken innan skolan börjar? Vem ska jag ringa när jag mår dåligt? Vem ska ge mig en stor mysig kram varje dag?
Nej fyfan vad jag kommer sakna dig... Du kommer ha det underbart i Tunisien men lova fan att komma hem levande! Och du får inte bli brunare än mig din lilla skit :D
Jag älskar dig Linda Ahlberg <3


home just home

Jag vet varken vart jag ska börja eller sluta... Varje minut av varje dag längtar jag tillbaka till det jäkla landet! Men snart bokar vi en resa dit igen och då stannar jag föralltid.


Nothing comes close to the golden coast





she took the midnight train going anywhere

"A singer in a smoky room A smell of wine and cheap perfume For a smile they can share the night, It goes on and oon and ooon and ooooon"

Nu ska jag dansa vidare till min favoritlåt medan jag fixar det sista. Fattar verkligen inte att om mindre än 12 timmar kommer jag vara i Sicilien! Jag ska bli så brun och ha det så naaaajs som man bara kan ha. Men en sak... jag kommer sakna mina bästa vänner så det bara skriker om det. Ni får fan vara levande när jag kommer tillbaka hem!

TAGGA TAGGA TAGGAAAAA!! :D

Hejdå mina älskade älsklingar, vi hörs when im back!


payback is a bitch


not gonna happen

Jorden kan du inte göra om.
Stilla din häftiga själ.
Endast en sak kan du göra:
en annan människa väl.
Men detta är redan så mycket
att själva stjärnorna ler.
En hungrande människa mindre
betyder en broder mer


greveholm

Min lilla bebis ligger fortfarande och sover så jag satte mig i soffan med en kopp te och slog på greveholm. Regnet öser verkligen ner utanför, snart tror jag fan taket kommer gå sönder. Tur att det blir 20+ imorgon så jag hinner sola lite denna helg. När vi kommer hem är det bara packa och göra allt klart sen på måndag draaaar vi!
JAAAAA tvd kommer ut idag! Shuuulululul


landet

 


du vinner i takt med att du lär dig att gå vidare och inser att framtiden erbjuder något finare

Jag vill att du ska sakna mig lika mycket som jag saknar dig
Jag vill att du ska tänka på mig lika mycket som jag tänker på dig
Jag vill att du ska höra av dig till mig lika mycket som jag vill höra av mig till dig
Jag vill komma över och glömma dig som du gjort med mig

Jag saknar medvind när fan ska det vända, ska sluta hoppas för det kommer aldrig att hända

"Sätt dig ner flicka lilla för nu ska jag berätta. Svep en filt runt dig och sätt dig tillrätta. Luta dig tillbaka och sluta dina ögon, tänk på en strand med en underbar solnedgång. Alla är vi sårade, skurna i själen. Alla har vi ärr från bortglömda vänner men jag ser något i dig som jag såg i mig själv. Tårarna rinner som glas på din kind. Varje gång du ser honom gör han dig påmind om smärtan och sorgen och de kvarglömda dagarna, tyvärr lilla stumpan livet följer inte sagorna.
Natt blir till dag och dag blir till natt och ändå så söker du och finner ingen skatt. Rädslan är för stor att göra samma sak omigen så borsta av kläderna, res dig upp och kom igen."



du är så jäkla bäst!

 


if youre always looking for reasons not to be with somebody, then you'll always find them


myspys på landet

jag älskar verkligen landet! vi traskar runt i gummistövlar ohc myskläder dagarna igenom. snart ska vi ta en promenad sen blir det loppis, haha! vi hörs sen sweeties

jag har världens bästa vän <3


you didn't beat me and you never will

Usch vad trist det känns att komma hem till en tom lägenhet när min älskling har sovit här flera nätter på raken... Men jag ska se till att sysselsätta mig innan jag tar med mig all packning och traskar över till Sara. För idag åker vi till laaaandet, tjaalalalala. Ska skriva klart mitt svenskatal, packa det sista och hoppa in i duschen. Jag och Sara hade ju planerat in mobilförbud hela helgen så vi får se om jag lämnar mobilen hemma, ganska tvek va...


myspys dag

Du är den absolut bästa som finns!


free falling

All the vampires walkin' through the valley
Move west down Ventura Boulevard
And all the bad boys are standing in the shadows
All the good girls are home with broken hearts


vart är livet kompis

Hela dagen har varit ganska seg, jag och Linda har gått och tänkt på sommaren varje minut. I helgen åker jag upp till Saras land, ska bli så skönt att bara komma iväg och vi ska satsa på isolering, mobilförbud! Helgen efter det drar jag med mig Linda upp till Orsa och bara någon dag efter det åker jag till Sicilien! På tre helger kommer jag inte ha min fot i stockholm, heeregud så skönt. Efter skolan satte jag mig i sängen med en kopp te och pratade med min sjuka mammi sen har jag bara kollat på oth. Inget plugg så långt ögat når, kanske ska hugga tag i det nu då? Kanske... Vilket bra ord.



WIIIIHOOOOO

MIN VAMPYRSERIE HAR ÄNTLIGEN KOMMIT UT!


bilder från valborg


hello seattle

Min dag har bestått av, chill, kaffe, fixat lite i rummet och en fika på donken. Mötte upp Sara och Vindar innan dem skulle in och äta middag med hans daddi. Tommie kom även förbi och gjorde oss sällskap ett tag, vilket var trevligt. Min lilla ängel frågade om jag ville ta kvällspromenad ikväll vilket man inte tackar nej till i första taget, älskar våra promenader. Så håller tummarna på att erbjudandet står kvar ikväll!
Nu ska jag slå på oth sen hjälpa pappsen med maten, bilder från valborg får ni se laaatero.

Min finaste och hennes finaste


I'm not afraid, I'm terrified

Jag vågar inte lyssna på någon låt för jag är rädd att den ska påminna om dig, jag vågar inte kolla på någon film för jag är rädd att minnena ska komma tillbaka. Självklart vet jag att allt har ett slut och att det tar slut någon gång, men varför just vi och varför just nu? Jag har så mycket frågor jag vill få svar på, håller på att bli galen.
På ett sätt är jag besviken för du visade dig verkligen vara motsatsen till det jag hade hört, jag blev nästan lite stolt för att du var helt annorlunda mot mig. Men nu känns det som att jag bara var en av alla andra, som gick med i den äckliga leken och blev lurad och sårad. Helvete

Jag vet iallafall att jag kommer klara det för jag är stark. Jag klarar allt, jag är oslagbar.

don't stop beliving, hold on to that feeling

Trots att jag är bakis och vaknade upp med ett jack under hakan för att jag ramlade av en jäkla stol igår så är jag på riktgit bra humör! Ska snart ut och ta en power walk sen fortsätta fixa lite i mitt rum och ikväll kommer det folk på middag. Hoppas dem inte stannar för länge för jag behöver tid till att uppdatera mig på seriefronten. Min älskade vampyrserie kom ut igår tror jag sen har jag hittat en ny favorit som heter Glee. Kul att jag har ett liv!
Antar att jag mår så bra för att jag slipper städa och torka upp alla spyor sen igår.. Stackars Jakob, ska ringa honom om ett tag och fråga om han behöver hjälp.

It goes on and on and on and ooooon


RSS 2.0