NYÅÅÅÅÅR!

Gott nytt år sweeties!!


break your heart baby

She; you know Im just gonna hurt you.
He; You know Im only gonna break your heart, right?
She; you wanna bet?
He; bring it on


my friend

I livet finns det både upp och ner gångar. Uppgångarna klarar vi hur lätt som helst, dem svävar man förbi med ett bra humör! Men nedgångarna är inte lika lätta men vi måste ändå ta oss förbi dem. Jag vet att du kommer klara den här nedgången gumman och jag ska hjälpa dig med det. Jag ska stå vid din sida och du ska få allt mitt stöd!

mitt hjärta


mystik

allt jag behöver just nu..


pics från julafton


movieday

Gud vad jag har kollat på många filmer de senaste två dagarna. Tror jag kan räkna ihop till 6-7 st.. Hoho no lifer.
Men iallafall så såg jag patrik 1,5 med la famila för några dagar sedan, hade redan sett den innan en eller två ggr men då upptäckte jag inte det jag upptäckte nu. Patrik är ju sjuuuuukt snygg! Eller jag vet inte vad man ska använda för ord. Han är söt men eftersom han är lite bad i filmen blir han sexig också.
Han är ju 91. Mmmh....


so yesterday

Hela dagen har gått åt att bara julfixa allt innan julafton som är imorgon!!!!!!!! Vet ni hur taggad jag är eller!
Jag och min ängel har bestämt att vi ska ringa varandra halv 5 imorgon på morgonen så öppnar vi julklappen i julstrumpan medan vi pratar i tele sen går vi och lägger oss igen, sköna bruudar eller vad!

Idag har jag rakat Korosh och Sara kom även över, jag fick ett jätte fint armband av henne! Min bästa älskade vän, du är underbar! Nu har jag stått och rullat köttbullar i en halv timma men äntligen är vi klara. Usch det är verkligen såååå tråkigt men mums vad goda dem blir.
Nu ska jag våga mitt hår till imorgon!
GOD JUL MINA NÄRA OCH KÄRA

lover boy


feelings, christmas feelings

Idag blir det lite shopping i vällingby med mina vänner! Alla julklappar är färdigköpta men jag ska nog lyckas hitta något fint till mig själv också, hihi. Jag saknar din jacka Linda ;( Ska nog önska mig en sån nästa år, man kan aldrig ha för mycket kläder!


do you wanna die happy?

My love's a revolver, my sex is a killer
do you wanna die happy?

 

Madonna – Revolver - feat. Lil Wayne


du får mig alltid att skratta!

 

Hahahahahah, du är bäst älskling!

"men samtidigt är han kille, och dom fattar fan aldrig nånting"


nimrod

Hihi jag var bara tvungen!


hjärta dig vännen


ett konstverk!









pepparkakshus!

Linda hoppade precis in i duschen och jag chillar med datorn i hennes säng. Inte alls något roligt folk inne på msn så jag tänkte sätta på ett gg avsnitt. Idag är det lördag vilket betyder inget paradise vilket betyder döden för mig och Linda.. Hon hade hört av sin kompis Sophie att det inte skulla komma fler avsnitt förrän 2010!

Aja får lägga ner mer tid på gg eftersom jag halkat efter rejält på den serien. Idag har vi gjort vääärldens snyggaste pepparkakshus men Lindas föräldrar trackar oss fortfarande eftersom alla delar är helt snea... Jaja man gör väl inte pepparkakshus varje dag. Vi har även slagit in julklappar hos hennes mormor och morfar, tagit en promenad och ikväll blir det film med några kompisar tror jag.
Nu har mitt kära avsnitt laddat klart! Bilder på peppishuset kommer nog upp sen :)
Puss på näsan

min nya sambo!

Igår var jag och Linda i vällingby och julklapps shoppade med Benjamin. Vi hade det mysigt och roligt plus att dem hittade massor med julklappar efter några aggressionsutbrott. Idag ska jag enda till nynäshamn för att träffa min tjej igen! Haha jag vet inte hur många ggr vi sovit hos varandra de senaste veckorna! När jag kommer dit är det dags för julbak och det ser jag fram emooot. Snart ska pappa klippas och sen packar jag väskan och drar.
Vi hörs sötnosar


don't even think about it

Det du inte kan få är det du vill ha mest.

I want you, i want you so bad

jag ääääälskar snö!

Ikväll kom Linda över till mig, älskar den tjejens impuls idéer! Vi ska kolla på Criminal minds och paradise hoooootel såklart!! Shit vad spännande det börjar bli nu, helt flippat.


nypermanentad, soooft


my baaaaby



Timbalan

Timbaland – Marchin On (Featuring OneRepublic) - Timbo Version

Timbaland – Lose Control (Featuring JoJo)



vad skulle jag göra utan dig?


it's like learning to fly or falling in love


down baby


flippare kööör bara

Jag har sjuukt mycket agressioner inom mig nu, haha stavas det ens så? Såg lite konstigt ut..
Men tillbaka till saken, om jag skulle ha en box match mot en biffig kille skulle jag lätt vinna eftersom min adrenalin nivå kommer ligga lååångt över normalt!!

Jag hatar folk som leker, det finns inget värre. Var er själva eller var inget alls.

wihohihohioh



JAG OCH LINDA HAR HITTAT LÅTEN SOM VI HAR KRIGAT EFTER I FLERA DAGAR!!

Eller ja Linda fick den av en kompis, shiiet vilken lättnad. Hatar när jag inte hittar saker som jag letar efter.


Tårar från hans kind faller sakta nerför, alla sköna minnen som han nu ser. Stegen dem är tunga dem tar han sakta fram, han letar efter någon som vill hålla i hans hand.

du är

Det här blev så mycket jobbigare än jag hade tänkt mig.

Fan, jag saknar dig


min sömntuuuta

Haha min älskade Sara är så söt. Igår bestämnde vi att vi skulle ses kl 12 och åka in till stan, föreslog kl 1 först eftersom jag vet att Saris är en trött brud men det var alldeles för sent!
Imorse fick jag ett sms "haha nati jag är skit trött! kan vi inte ses vid 1 ist?" Då slipper jag stressa vilket jag hatar att göra.

Puss och kram vi syns på stan


erik!!

På finalen ska alla jag känner rösta på Erik!
Och Linda, vi ska hålla tummarna tills vi inte har några kvar!!


alla dagar jag var din

I helgen var jag på stinas land. Vi kollade på idol och jag har fått en ny kärlek, erik! Fick hjärtklappning när han hängde löst men han kom till finalen iaf. Idag gick vi nästan 1 mil för att komma till julmarknaden, tror ni jag hade skor och kläder för det? Lika bra att jag är hemma hela veckan tycker jag, hoho. Tog nyss ett bad och nu ska jag äta glass och dricka kaffe medan jag kollar på Eragon!

bjuder på en bild på mig och adam


mvg är för pluggisar

Igår fick jag flera samtal från Linda som hade panik över provet som var idag. Vi pluggade lite tillsammans över telefonen och det gick faktiskt bra. Kunde svara på alla frågor idag så jag hoppas på ett M, även fast det är för pluggisar. Och nu ska jag vara ännu duktigare och plugga till nästa prov som är nästa fredag, engelska B here we come! Översättningen på googel har blivit min bästa vän.

Nu mina vänner och pluggisar ska jag fördjupa mig i engelska författare!




Soooooommar!


the best i ever had

Jag har gjort den bästa depp-listan när man är ledsen.

Jadde - Du måste få veta
Fonkey Fresh - Bara för dig
Danish - Le igen
Fonkey Fresh - Du kom som en ängel
Fredric - Min vän
Puttiz & Söder - Bara du och jag
Samzon feat. Danish - Hur det än känns
Sober - Det var ingen som lyssnade
Sofijah feat Olivia - Du kom som en vind
Ticko - Du är
Denbo feat Dalzo - alla dagar jag var din



mina änglar

En bästa vän är en som ser att man är ledsen utan att tårarna hunnit komma. En bästa vän är den som verkligen bryr sig och engagerar sig för att man ska må bra. Jag har två vänner som betyder otroligt mycket och som ställer upp för mig.

Saras sms; jag älskar dig mest världens bästa vän<3 du vet att du kan höra av dig till mig när som helst om det känns jobbigt, om du inte orkar ska jag orka för oss båda <3

Jag älskar dig min allra bästa vän.

 

Lindas sms; Ville bara skriva godnatt. Och sen ville jag säga att jag tycker du är otroligt stark Natalie och att du är en av de vänner som är viktigast för mig just nu. Du är bäst <3

Du gör mig stark vännen. Tack för att du finns <3


hurtful


mm mm mmh

Du tror att det här är skit lätt för mig. Att jag bara har gjort det här för att såra dig. Att jag är en känslokall jävla tjej som inte är värd något. Jag har så mycket känslor inom mig som jag inte vet vad jag ska göra av. Vill att någon opererar ut dem ur mig och att någon tönt tar med dem upp till rymden och dumpar dem där.

Hela morgonen har jag tänkt på de saker vi gjort tillsammans, alla stunder du har gjort mig glad och fått mig att skratta. Vi träffades inte länge men det räckte ändå för att skapa det band som uppstod. Det band som jag nästan mot min vilja valde att klippa av.
Jag hoppas men samtidigt hoppas jag inte. Jag orkar inte men samtidigt ska jag göra allt för att orka.



 


RSS 2.0