helgen

Den enda anledningen till att jag bloggar är för min egen skull. Jag tycker det är skönt att skriva av mig och roligt att klistra in olika bilder som återspeglar min vardag. Men även fast jag endast gör det för min skull får jag ett stygn dåligt samvete mot er läsare när jag inte bloggar.

Det jag har gjort i helgen är iaf fikat med morfar, mysig höstpromenad med pappa + god lunch, ätit middag med niklas, julklappsshoppat, sålt min jacka, julpysslat, nästan läst ut en harry potter bok.
Detta har jag gjort i helgen, bara roliga saker. Men om jag tar en titt på mitt rum nu skriker det bara ett ord; k a o s. Så i helgen när jag haft all tid i världen har jag gjort allt förutom att städa. Måste dammsuga, plocka in halva min garderob som ligger fint och prydligt (?) i min fotölj, röja upp bland en miljon väskor och tofflor.
Är det inte på lovet man ska ta det lugnt? Uscha får ta tag i allt imorgon innan jag ska möta upp nickepicke.

Nuu hade jag tänkt lägga tankarna på annat och läsa min hp bok, den är så spännande så jag håller på att dö! Hoppas ni haft en bra helg friends.

mysiga fiket vi gick till efter en timmas power walk

min goda mozarella macka

julpyssel

julkalendern som sofia fått av mig som vi suttit och klippt och klistrat ihop!


höstlov

Ska alldeles strax börja göra mig iordning, ska in till stan och möta upp en tjej som vill köpa min dunjacka. Hoppas jag får den såld! När jag kommer hem blir det bara chillin, njuter för fullt av första lovdagen!
Ska berätta om allt mysigt jag gjort i helgen när jag kommer hem, laaater

mitt liv


RSS 2.0