Sleep tight


Electric feel

För två timmar sen körde jag ett skönt pass på träningscykeln till ett avsnitt av oth. Efter det skulle jag ta ett varmt bad som slutade med översväming... Så den senaste timman har mamma torkat vatten som en galning och pappa fick fixa problemt som jag inte vill veta vad det var, blää.
Nu fixar jag lite pappersarbete åt min kära pappa sen hade jag tänkt fixa en kopp te och läsa ett par sidor i Elsas Mode, efter det ska jag kolla på hundtricket! Skön måndag, jag klagar inte. Heido

-


Högst upp på min to-do list


Make a wish


Natalie Adams-Ray


I've tried my best to let go of you, but I don't want to

Vilken skön dag jag haft idag! Vaknade vid 11, åt lite frukost medan jag kollade på oth och pratade lite med mammsen. Efter det tog jag en lång promenad med pappa. Har inte gjort så mycket alls idag men har ändå fått tiden att gå och jag känner mig riktigt utvilad. Imorgon ska jag träna på förmiddagen sen ska jag möta upp Sandra så ska vi åka och hämta ut studentbiljetterna! Min vecka är fullbokad av träning, massage och packning. Vi drar om bara några dagar, det ska bli så jäkla skönt!!

Nu ska jag lägga mig och läsa boken jag fick låna av min kära Frida sen blir det någora avsnitt av oth! Latero

-


-


-


There are some things you will never understand


Just so you know

Ska avrunda min kväll med lite skön musik, är helt slut i varena muskel i hela kroppen så ska ligga död i min säng och bara ta det lugnt!

 

 

 


Just like a wavin' flag

Har laddat upp med en kopp jordgubbste och en påse med honungsrostade jordnötter, hade tänkt mala in lite mer samhällsekonomi innan provet som är imorgon. Efter det ska jag faktiskt ladda hem senaste harry potter och kolla på den, har inte sett den sen jag såg den på premiären vilket förvånar mig, jag brukar ju kolla som en galning.
Imorgon slutar vi iaf 11 så jag ska svänga förbi ett ställe och ge dem mitt CV, vilken ära för dem! Vid 6 blir det träning, spinning och styrka. Är det bara jag som tror att jag inte kommer kunna gå efter? Nej tänkte väl det.
Hörs någon dag fina ni!



Life is not the amount of breaths you take. It's the moments that take your breath away


Feeling a moment

Igår var jag ute med världens bästa Frida, först åt vi en god middag på tacobar. Sen tog vi en promenad runt hela stockholm för att se hur allt såg ut när det var mörkt, det var så mysigt! Efter det tog vi några glas på medis kök och bar efter det gick vi till söderhof där vi mötte upp niklas och hans kompisar. Kvällen var verkligen jätte rolig men dagen efter var mindre.. Men som jag älskar att säga till alla andra, man mår som man förtjänar så den smällen kan jag ta!
Nu hade jag tänkt sätta mig i soffan med mina kära föräldrar och kolla på en movie! Hörs

Still count!

Idag är jag ledig och gissa när jag vaknade imorse, halv 7!! Finn ett fel... Jag blev väckt av ett jävla byggarbete som håller på precis utanför mitt fönster så tog min kudde och täcke och släpade mig in till mamma och pappa, mysigt!
Mamma är iaf rolig, hon sa att dem inte ska hålla på så länge bara till mars eller så. Vet du hur många sovmornar jag går miste om fram till mars?!
Jaja nu ska jag göra lite kaffe för snart kommer lindis!


Im forever blowing bubbles

Det blir ett kvällsinlägg och en kvällsfilm. Kan ni gissa vilken rulle?


I feel so great

Är snart klar med alla instuderingsfrågor i samhällsekonomin men. Jag. Orkar. Inte. Skriva. Mer!
Så jag hade tänkt sitta och smutta på mitt kaffe och kanske läsa min bok, den är verkligen ruggig men bra! Japp så får det bli, vi hörs säkert senare eftersom jag kan vara uppe hur länge jag vill ikväll!


Jag har inte gråtit en enda tår över dig och det är så förbannat skönt

Första dagen i skolan gick ganska bra, hade histora och religion. Båda ämnena är några av mina favoriter så det var sweet! När jag kom hem satt mamma helt tårögd i fotöljen och benet upplagt på en stor kudde, min lilla mammi hade ramlat påväg till jobbet så pappa ska köra henne till akuten imorgon... Tur att jag ska sjukanmäla mig imorgon då så jag kan vara hemma och pyssla om min andra halva.
Somnade i en halv timma eller så och vaknade av att Linda ringde, hon är så underbar min fina vän! Nu hade jag tänkt plugga lite samhällskunskap sen blir det... gissa vad!

I just had sex and it felt so good


This is my comeback

Vet ni vad? Jag är frisk!
Det känns så skönt att inte behöva ligga i sängen och snyta sig en gång i kvarten. Än så länge har jag varit uppe på benen hela dagen, gjorde en jätte stor och god frukost, duschade för ett tag sen, plockade ur diskmaskinen och nyss plockade jag in alla mina kläder. 4 poäng till mig!
Nu ska jag laga lite lunch sen blir det en promenad i det äntligen soliga vädret! Efter det ska jag göra en kopp kaffe och sätta mig och bläddra i universitetskatalogen som ramlade ner i bredvlådan idag. Och sen får jag väl sätta igång med plugget. Det positiva är iaf att jag är full med energi efter all vila! Sweet, nu kör vi.

Nästan såhär glad är jag nu


When the devil wants to dance with you, you better say never because a dance with the devil might last you forever

Det går segt på pluggfronten asså... Natur gav jag upp innan jag ens hade hunnit börja men samhällen gick det lite bättre på. Nu har jag skrivit ett halvt CV men känner att koncentrationen långsamt börjar lämna mig, igen. Snälla kan du inte stanna kvar lite längre iaf?
Kanske dags att stänga ner allt tråkiga och göra något roligt istället! Snart har jag laddat ner hela one tree hill säsong 7 också, great då kan jag vara sjuk några dagar till!


To let go is not to be protective, it's to permit another to face reality

Har pusslat ihop en grym spellista som ska gå på repeat hemma hos mig idag, hade tänkt fixa lite kaffe och sedan få min naturuppgift om genteknik ur världen så jag kan ägna mig åt något roligare!


Bad idea

På senaste tiden har jag inte riktigt velat leva i nuet, jag har antingen velat spola fram tiden eller tillbaka. Nu när jag har varit sjuk har jag hunnit kolla på 4 boxar av oth och jag märkte att det kanske inte var det bästa för nu är jag som fast i deras värld och vill inte leva mitt eget liv. Jag tänker att jag ska leva mitt liv precis som Haley gör, eller att jag vill ha en klädkollektion som Brooke. Och om jag står vid ett vägskäl tänker jag "Hur skulle Haley ha gjort?".
Ni kan kalla mig knäpp för jag kallar mig typ galen, kan inte ersätta mitt liv med oth. Så idag ska jag börja leva mitt eget istället för att leva deras i huvudet!


















Every song ends but that's no reason not to enjoy the music

Båda mina one tree hill boxar är uttittade, jag har snytsår i näsan, min förkylning har snarare blivit värre än bättre och mitt i allt detta måste jag plugga. Så nu är det faktiskt okej att tycka synd om mig, jag gör det själv iaf.
Vet inte vad jag ska göra imorgon, ärligt talat. Jag vill börja träna eller iaf göra något annat än att ligga och dö i sängen, får se om jag vågar mig på en promenad imorgon. Ska även göra klart mitt lilla projekt som jag började med idag!
Nu ska jag blunda och lyssna på den här låten och bara njuta av mitt liv. Good night


If you break her heart i'm gonna break your face

Har inte jag världens bästa pappa? Igår betalade han mitt gymkort och idag när jag låg hemma och var sjuk åkte han iväg och köpte pizza. Har precis druckit upp mitt kaffe så är mer än belåten!
Hade tänkt släpa mig ur sängen och göra någon nytta för jag vill verkligen göra något, men jag har ingen energi. Ibland hatar jag verkligen att vara sjuk... Men jag ska börja på ett litet projekt här hemma och det kan jag fixa samtidigt som jag ligger i sängen!
Krya på dig natalie, tack natalie! Hörs sen


Your dead dude, deal with it.

Min lördag har bestått av ett litet träningspass, en dusch, beställning av universitetskataloger, beställning av en onepiece(!!) och massor med oth!
Snart hade jag tänkt sätta mig i soffan bredvid mina underbara föräldrar och kolla på en film, är verkligen glad att jag har dem. Imorgon ska jag ta en promenad till gymmet och köpa mitt gymkort, det ska bli så jäkla skönt att börja träna igen!

One tree hill

Svängde förbi posten idag och hämtade mina två oth boxar som äntligen har kommit!! Så nu vet ni vart ni har mig hela helgen, tänker inte sätta min fot utanför sängen! Trevlig kväll allihopa


Always love, hate will get you everytime

Har precis druckit upp mitt morgonkaffe, läst lite bloggar och klickat hem alldeles för mycket kläder från hm. Jag klagar inte alls på sovmorgon! Men nu har jag sån magknip så jag inte kan gå upp ur sängen, och jag som måste duscha och äta lunch innan jag åker till skolan...
Har iaf beställt skit snygga kläder som jag lägger upp bilder på sen, har bestämt mig för att prova på lite nya saker! Nu ska jag krypa ihop i fosterställning och tycka synd om mig själv, hoppas ni får en bra dag!

sleep tight

Nu ska jag kolla på criminal minds innan jag ska krypa ner och sova. Imorgon börjar jag 12 vilket är typ ljuset på min vecka! Men från 12-15 har jag frisör, shoot me!!

and here we go again


RSS 2.0