the greatest time

Jag har haft världens bästa helg vilket förklarar min frånvaro från bloggen but now im all yours även fast min blogglust inte är den bästa just nu.
I fredags hade jag skola som vanligt men efter det köpte jag och issa med oss en varsin sallad och satt nere vid kajen och pratade och solade, gud det var så mysigt! Både kajen och min fina tjej är guldvärda! Efter det åkte jag mot söder för att möta upp mitt ex Sebbe, för er som inte vet det var han min första stora kärlek och vi var tillsammans i ungefär två år. Men det tog slut för 1 1/2 år sedan och nu har vi fått upp kontakten igen vilket jag tycker är jättekul. Vi satte oss på mitt favoritställe, mkb, där vi njöt av en öl i solen i drygt tre timmar. Pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade och flamsade just like old times. Det var toppen att träffa honom igen!
I lördags åkte jag in till stan med mammsen, vi kollade på en klocka till mig som jag ska få i studentpresent. Efter ett par timmas letande hittade jag den perfekta! Men jag ska glömma bort allt som har med den att göra eftersom det ska bli en present men ni ska bara veta hur snygg den är! Vi lunchade inne på åhlens sedan traskade jag bort till centralstationen för att möta upp mina fina johannes som var i stockholm över dagen. Det blev en kort pratstund eftersom han skulle ta bussen tillbaka till orsa men trevligt ändå! När jag kom hem var det snabba bullar, skulle byta om, packa väskan, äta middag, sminka mig på typ 40 min. Sedan blev det bio med underbara therese, pirates of the caribbean 4!! My lord mina vänner vad bra den var, måste ses!
Efter bion mötte jag upp min fina på ett glas vin på mkb, såklart. Vi satt under värmelamporna i en skön soffa hela kvällen lång sedan blev det donken och efter det hemfärd.
Idag har jag solat, läst lite böcker, bakat bröd och kollat på pirates of the caribbean 2 med syrran. Plus att jag fick veta av min lärare att jag kommer få MVG i slutbetyg i Na B! Kunde helgen blivit bättre?

Herre min gud, det här är nog det längsta blogginlägg jag skrivit på år och dar och jag la märkte till att det blev väldigt många "underbara" "fina" "bästa" ord i texten men det är bara för att mina vänner är så otroligt bra! Önskar att alla människor i världen kunde ha så fina vänner som jag har, dem är så bra!
Ska smörja in mig efter min dusch sen blir det lite bloggläsning och inget plugg, gud så skönt! Puss fina ni


Kommentarer
Postat av: isa

DU ÄR BÄST OCH DU ÄR UNDERBARAST!

2011-05-22 @ 21:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0